Zašto instalirati zaštitne folije za staklo. …

Prozorske folije su najučinkovitiji način za smanjenje neželjene sunčeve topline koja prolazi kroz prozore. Pružaju i do 78% smanjenja topline naspram nezaštićenog stakla, održavajući ugodnijim prostore u vozilu, kuci ili uredu koji su na udaru sunca.

Smanjuju blijedenje i zdravstvene rizike

Prozorske folije zaustavljaju i više od 99% štetnog UV-zračenja, dok uz to značajno smanjuju zagrijavanje. To pomaže zaštititi unutrašnjost Vašeg vozila, doma ili ureda od blijedenja i oštećenja te osigurava zaštitu vaše kože od štetnih učinaka sunca.

Smanjuju odsjaj

Koji god da bio uzrok – direkno sunce, ili odsjaj sa okolnih zgrada – prozorske folije su idealno rješenje za smanjenje napornog blještanja a da pri tome ne spriječavaju vaš pogled prema van kao rolete ili zavjese.
Štede energiju i čuvaju okoliš
Smanjenje visokih temperatura koje uzrokuje sunčeva energija razlog je zašto se toliko dizajnera, arhitekata I inžinjera odlučuje za primjenu zaštitnih folija. Smanjenje gubitka topline povećati ce učinkovitost grijanja zimi, a spriječavanje ulaska topline ljeti, olakšati ce ventilaciju I klimatizaciju prostora te smanjiti potrošnju energije i troškove a samim time smanjiti i emisiju štetnih plinova.
Povećavaju sigurnost

Nesreće, prirodni utjecaji i vandalizam mogu u trenu pretvoriti prozorsko okno u krhotine opasne po život. Prozorske folije djeluju kao „sigurnosna mreža“ držeći polomljeno staklo na okupu. Posebni program protuprovalnih folija osim vaših života, štiti i vašu imovinu, te otežava ili u potpunosti spriječava provale i krade.
Unaprijeduju izgled
Bilo da se radi o suvremenom izgledu ili uniformiranom dizajnu, postoji izbor proizvoda prozorskih folija koji mogu estetski istaknuti eksterijer doma ili poslovne zgrade.

Lagano se instaliraju

Profesionalna instalacija je brza i jednostavna. Remećenje dnevnog načina života ili poslovnog rasporeda je minimalno a investicija puno isplativija nego izmjena kompletnih staklenih površina.
www.VADES.hr
I Tel.: 01/6552-352 I Mob.: 091/456 2251 I Fax: 01/6552 353 I

E-mail: info@vades.hr