Prenosive indukcijske ploče za kuhanje Gorenje

Kontrola na dodir (Touch control) – 10 stupnjeva jačine za precizno podešavanje topline

Za velike kuharske podvige nije više potrebna velika, raskošna kuhinja. Gorenje je predstavilo dva modela novih prenosivih indukcijskih ploča za kuhanje IC 2000SP i IC 3400 DP.

Njihova posebnost je ponajviše u tome da se mogu postaviti bilo gdje i da se odmah može započeti s kuhanjem. Jako će dobro doći u studentskim garsonijerama, vikendicama ili kampovima gdje se vrlo lako može dočarati njena upotrebljivost jer se je može smjestiti u najmanji kutak prostora.

S malo mašte, mnogo kuharske inspiracije i prenosivom indukcijskom pločom za kuhanje Gorenje, profesionalno kukanje postaje posvuda moguće.

Novi modeli prenosivih indukcijskih ploča za kuhanje Gorenje su elegantnog dizajna, imaju 10 stupnjeva jačine koji omogućavaju pripremu vrlo zahtjevnih jela, a njihova jedinstvena prednost je u tome da imaju i mogućnost podešavanja temperature. Kuhanje možete pratiti na priručnom LED pokazivaču kako se ne biste zbunili i upotrijebili krive posude, pa će vas on stoga sam upozoriti , budući da je aparat s ugrađenim sigurnosnim sustavom.

Čišćenje kuhala je jednostavno, isto kao i njegovo spremanje u razdobljima kad vam više nije potreban. Zbog kompaktne veličine lako ga možete spremiti u ormar i tako osloboditi površinu za neka druga korištenja. Da je prenosiva indukcijska ploča zaista primjerena za svakog dokazuje također i njegova cijena: novi kulinarski aparat kompaktnih mjera dostupan vam je već za 799,00 kuna.