Super Spacer® odstojnici na tržišta Francuske i država Balkana

S Fabrice Keller, tvrtka Edgetech Europe GmbH stekla je iskusnog voditelja prodaje i dokazanog stručnjaka u ovoj industriji.

Na novoj poziciji posebno će brinuti o daljnjem prodoru sistema Super Spacer® odstojnika na tržišta Francuske i država Balkana.

Staklo kao građevinska komponenta povezuje sve njegove prijašnje poslovne pozicije. Keller je dugi niz godina radio na prodaji i marketingu sustava za višekomponentnu montažu, specijalnih komponenti za zastakljivanje i vakuumskih sustava. Uz to, ima veliko iskustvo u izgradnji lokalnih tržnica.

„Industrija stakla oduvijek je bila moj dom. Sretan sam što sada mogu prenijeti svoje znanje i na rad u Edgetechu“, rekao je Fabrice Keller. “Prilike koje mi se prožaju u profesionalnome pogledu, podrška tima i potencijal proizvoda izuzetno su obećavajući”, nastavlja on.

Prozorska industrija sve više prelazi na automatizirana rješenja. Po Fabriceu Kelleru sada je kucnuo čas prelaska na učinkovite i promjenjive sustave odstojnika poput Super Spacera®. “Onoliko koliko diskretni odstojnici pridonose cjelokupnom izgledu fasade, toliko su važni i za sveukupnu učinkovitost”, objašnjava on.

Joachim Stoss, generalni direktor tvrtke Edgetech Europe GmbH i potpredsjednik odjela za međunarodnu prodaju u Quanexu, također je zadovoljan: „Sretni smo što je Fabrice Keller postao dio našega tima. Zahvaljujući njegovom poznavanju tržišta i ekspertizi na tržištu, bit ćemo u mogućnosti još bolje i personaliziranije brinuti o svojim klijentima“.

O tvrtki Edgetech Europe GmbH

Super Spacer®, fleksibilni odstojnici napravljeni od strukturne pjene tvrtke Edgetech, djeluju kao energetski učinkovit topli distantni profil u izolacijskim staklenim prozorima. Oni značajno smanjuju gubitak toplinske energije, u velikoj mjeri sprječavaju kondenzaciju i uz to doprinose vijeku trajanja prozora. Godišnje se u prosjeku proda više od 300 milijuna metara u više od 90 zemalja svijeta.

Edgetech Europe GmbH, tvrtka sa sjedištem u Heinsbergu, podružnica je tvrtke Quanex Building Products Corporation. Quanex je vodeći proizvođač komponenti koji uglavnom isporučuje izvornim proizvođačima opreme (OEM-ovima) iz sektora proizvodnje građevinskih materijala. Quanex sa sjedištem u Houstonu u Teksasu razvija i proizvodi energetski učinkovite komponente za prozore, kao i kuhinjske i kupaonske dijelove. Gledajući tržišni udio, Edgetech/Quanex je najveći proizvođač odstojnika na svijetu. Edgetech Europe GmbH je distributer za tržišta kontinentalne Europe i jedan od tri globalna proizvodna pogona Edgetecha s ukupno 450 zaposlenih i 16 ekstrudera.

Daljnje informacije o Super Spacer® sustavima odstojnika i tehnologiji toplih distantnih profila tvrtke Edgetech možete pronaći na www.superspacer.com.