Hidroizolacija nove generacije

Naši proizvodi

Sika paletu proizvoda čine dodaci za betone i mortove, specijalni reparaturni i hidroizolacijski mortovi, sustavi za ojačanje konstrukcija, industrijski podovi, mase za brtvljenje, ljepila, sustavi hidroizolacijskih folija te specijalni materijali za zvučnu zaštitu i ojačanje.

Naša tržišta

Sika proizvodi koriste se u građevinarstvu, autoindustriji (osobna vozila, kamioni, autobusi, vlakovi i tramvaji), metalnoj industriji (ventilacija, grijanje i hlađenje, bijela tehnika, kontejneri, plinomjeri) i nautici.

Naša tehnologija

Sika proizvodi i rješenja su vodeći u svojim područjima, a zasnivaju se na našim temeljnim kompetencijama iz područja brtvljenja – lijepljenja – izolacija – ojačanja – zaštita

Tražite li Sika proizvode?

Građevinski proizvodi:

Dodaci za betone i mortove, reparaturni i hidroizolacijski mortovi, hidroizolacijske folije, statička ojačanja konstrukcija, mase za brtvljenje, ljepila, industrijski podovi, premazi za zaštitu fasada te spremnika pitkih i otpadnih voda te antikorozivna zaštita.

Industrijski proizvodi:

Elastična ljepila i brtvila u industriji motornih vozila, brodogradnji, prehrambenoj industriji, staklarskoj industriji, mase za izravnavanje paluba, akustična zaštita. 2-komponentna ljepila za proizvodnju panela i najzahtjevnija lijepljenja, pomoćna sredstva i alati za lijepljenje i brtvljenje, premazi za poboljšanje prionljivosti podloge.

http://hrv.sika.com