Jadran-impex kreće u investiciju vrijednu 10,5 milijuna kuna

“Proširenje Prodajnog centra Kukuljanovo rezultat je naših nastojanja da konstantno pratimo potrebe kupaca i prilagođavamo se novim uvjetima na tržištu. Po završetku gradnje, naši će kupci uz dosadašnju ponudu građevinskog materijala, ovdje pronaći i najrazličitiju keramiku i sanitarije, parkete i laminate te će svoj dom moći opremiti najmodernijim sustavima grijanja. Bit će to pravi raj za sve one koji nešto grade ili preuređuju jer ćemo na jednom mjestu prezentirati sve ono što je danas u suvremenoj gradnji na tržištu dostupno.“, izjavio je Filip Omelić, član Uprave Jadran-impexa.

Prodajni centar Kukuljanovo će osim skladišnog, veleprodajnog i maloprodajnog prostora s velikim izložbenim salonom, biti opremljen i prostranim edukacijskim centrom u kojem će se održavati specijalizirane edukacije i treninzi za izvođače građevinskih radova kako bi se čim bolje osposobili za primjenu najmodernijih materijala i tehnika koje Jadran-impex nudi na tržištu.

Iako u podsljednje vrijeme iz građevinskog i trgovačkog sektora ne dolaze dobre poslovne vijesti, Jadran-impex na ovaj način nastavlja s dinamičnim razvojem i otvaranjem novih radnih mjesta što predstavlja pravu rijetkost na riječkom području ali i šire. Porast broja zaposlenih od čak 23% u posljednje tri krizne godine, dokazuje da su usmjerenost na kupca, jasna vizija i konzervativno vođenje tvrtke recept za uspjeh i u vrijeme krize.

„Drago nam je da je ovaj naš poslovni iskorak prepoznat i podržan i od strane gradskih vlasti i vodstva Industrijske zone Bakar koji su bili vrlo kooperativni u fazi pripreme dokumentacije. Također me veseli što ova investicija otvara razvojnu perspektivu i lokalnoj zajednici unutar koje djelujemo te otvara mogućnost za nova zapošljavanja.“, zaključuje Filip Omelić.

Tvrtka Jadran-impex d.o.o. osnovana je 1992. godine sa sjedištem u Trinajstićima/Kastav, a od samog osnutka pozicionirala se na vodeće mjesto u prodaji građevinskih materijala, alata i opreme za graditeljstvo. Tvrtka je od prvog dana u privatnom vlasništvu trojice osnivača, kontinuirano se razvija i raste, a danas zapošljava 76 stručnih djelatnika i posluje kroz prodajne centre na pet lokacija: Trinajstići, Kukuljanovo, Crikvenica, Novi Vinodolski i Rab. Tvrtka je naširoko poznata kao iznimno solidan i stručan partner u gradnji najmodernijih objekata u kojima se primjenjuju tehnološki napredna i energetski učinkovita tehnička rješenja i materijali.

www.jadran-impex.hr