Kovačević novi direktor tvornice, Fable preuzima digitalizaciju u regiji

Dalibor Fable, dosadašnji direktor tvornice cementa u Koromačnu, preuzima odgovornost voditelja industrijskih digitalnih aplikacija za Klaster Srednje Europe. Klaster obuhvaća Holcimovo poslovanje u Austriji, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji i Hrvatskoj, a Fable je zadužen osigurati maksimalno korištenje industrijskih aplikacija u radu tvornica. Fable ima višegodišnje iskustvo kao procesni inženjer, voditelj proizvodnje te direktor tvornice cementa u Koromačnu, kao i trogodišnje iskustvo uvođenja sustava za automatsko upravljanje u zemljama istočne Europe. Dalibor Fable će koordinirati uvođenje programa Industry 4.0 / Plant of Tomorrow program s fokusom na prediktivno održavanje, kvalitetu i proces.

Poziciju direktora tvornice u Koromačnu, nakon 15 godina rada unutar Holcim Grupe i bogatog tehničkog iskustva, preuzima Nikola Kovačević. Nakon Croatia Airlinesa Kovačević je 2005. godine prešao u Holcimov ured u Beču, kao asistent regionalnom tehničkom direktoru, nakon čega je od 2007. do 2010. radio kao voditelj održavanja u centru zajedničkih usluga za tvornice Holcima Istočna Europa. Od 2010. do 2015. u Holcimu Slovačka radi kao voditelj održavanja, nakon toga tri godine kao tehnički direktor u Holcimu Libanon, dok je prije povratka u Hrvatsku radio kao savjetnik u odjelu koji pruža tehničke usluge u svim Holcimovim tvornicama u Europi.

https://www.holcim.hr/Kovacevic_novi_direktor_tvornice_Fable_preuzima_digitalizaciju_u_regiji

Holcim (Hrvatska) d.o.o.

* * * * * *
Holcim Hrvatska je dio LafargeHolcim Grupe, koja zapošljava 70.000 radnika u više od 70 zemalja diljem svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja.
* * * * * * *
Za komunikacije Holcima Hrvatska: Julija Škoro, julija.skoro@lafargeholcim.com, 098 299 172
Holcim (Hrvatska) d.o.o.

Koromačno 7b
HR – 52222 Koromačno
Tel +385 52 876 802
Fax +385 52 876 240

holcim-hrvatska@lafargeholcim.com
www.holcim.hr
www.lafargeholcim.com
facebook.com/holcimhrvatska

**********
Informacije sadržane u ovoj elektroničkoj poruci mogu biti povjerljive. Ukoliko niste naznačeni primatelj(i) ove poruke, svaka neovlaštena upotreba, reprodukcija ili priopćavanje sadržaja zabranjeno je. Iako vjerujemo da su ova poruka i eventualni privici slobodni od virusa, Holcim u Hrvatskoj ne preuzima odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu koja nastane iz prijema ili korištenja ove poruke. Ukoliko ste ovu poruku primili greškom, molimo da odmah obavijestite pošiljatelja, a sve kopije ove elektroničke poruke (uključujući i privitke) trajno obrišete.

**********