Krovni pokrov s inovativnom tehnikom i novim dizajnom

Proizvodi koje se trenutačno nalaze na tržištu razlikuju se u pogledu optike i tehničke opremljenosti . Poduzeće Schulte&Todt Systemtechnik GmbH razvilo je i plasiralo nove sisteme pokrova za krov pod nazivom TACCEA®. TACCEA je svojim inovativnim dizajnom i novom funkcionalnošću revolucionirala segment krovnih pokrova.

Brzo: TACCEA® se predmontira zajedno sa željenim nizozemskim crijepom te se isporučuje kao jedna jedinica. Krovopokrivač postavlja kompletni element u krov kao „normalni“ nizozemski crijep. Zahvaljujući kružnoj geometriji TACCEA® se na krovove s nagibom između 15° i 45° postavlja bez potrebe za bilo kakvim optičkim kompromisima. Predmontaža kao i okomito centriranje na krovu od sada više nije potrebno. Osim toga i lijepljenje izolacijske membrane također pripada prošlosti.
Sigurno: Da pokrov krova odgovara DIN normi je samo po sebi razumljivo. TACCEA® dodatno odgovara i svim EnEV-smjernicama. U opseg isporuka TACCEA®ulazi osim predmontiranog nizozemskog crijepa i dodatna toplinska izolacija u hladnom području kao i sistem cijevi za krovne prodore – priključke antene, dimnjaka, ventilacijskih odvoda i solarnih uređaja.

Naročito kritično područje prodora folije preša se jednostavnim montažnim sistemom tako da prethodno otvorena folija postaje opet kompletno nepropusna. Hladnoća, toplina i vlaga nakon toga ne mogu niti ući niti izaći; upravo zbog toga što se TACCEA® isporučuje kao jedna jedinica elementi za učvršćivanje kao što su spojnice i zaštitne matice ne mogu se osloboditi. Tako pokrov krova ostaje sigurno i trajno u svom položaju.

Lijepo: TACCEA® ima novi i oblikovno lijepi dizajn. On se estetski uklapa u ukupnu optičku sliku krova. Promatrač vidi TACCEA® i kompletni sistem pokrova krova na nagnutom krovu koja se perfektno uklapa u geometriju krova. Dodatno je važno napomenuti da je pokrov krova postojan na UV-zračenje i djelovanje atmosferilija. Pokrov izrađen od PUR-a trajno je lakiran i isporučuje se u svim uobičajenim bojama (specijalne boje i specijalni nizozemski crijep također mogući na upit ; recimo trska ili šindra).

www.taccea.de