Kvarcni kamen

OBJECT STONE predstavlja izrazito dugovječan proizvod postojan na lom i lagan za održavanje, u usporedbi s granitom je čvršći, nepropusniji i ekstremno postojan na habanje. Njegova postojanost na kiseline i mrlje čini ga posebno higijenskim. Standardne kvalitete obuhvaćaju više od 70 pozicija koje se međusobno razlikuju prema dizajnu, boji i strukturi, a na tržištu se mogu dobiti u poliranim, brušenim, strukturiranim ili pjeskarenim površinama u 4 različite debljine. Iz velikih ploča dimenzija 3000 x 1400 režu se prema željama komadi u različitim veličinama te se obrađuju i tretiraju prema kupčevim zamislima. Mogućnosti primjene su mnogostruke.

Novost ! Umivaonici FUTURA Q Monolitni sistem umivaonika s mogućnošću revizijskog odljeva vode od nehrđajućeg čelika. Konstrukcija moguća kao pojedinačna ili višestruka varijanta. Maksimalna širina/dubina 3000/1350 mm. Debljina rubova od 40, 60, 80 i 100 mm. Izvedbe moguće u svim bojama iz asortimana. Radne ploče, obloge i pokrivanja.

U gastronomiji OBJECT STONE nalazi primjenu kao funkcionalna counter-ploča te kao obloga free-flow-pulta za izdavanje hrane, te kao radna ploča i ploča za šank u velikim kuhinjama, kantinama i slično. Projektni podaci tehnički primjereni zahtjevima kuhinje obrađuju se i stručno realiziraju, Isječci, mjesta bušenja kao i umeci za ivice od nehrđajućeg čelika za poslužavnike izrađuju se točno po mjeri.

Pod i stubišta

Standardni formati pločica obično su 300 x 300 do 1200 x 1200 mm. Debljina iznosi 10 mm.Pločice se mogu dobiti sa i bez kosine. Pločice debljine 20 ili 30 mm koriste se primjerice kao rubne pločice podesta. Maksimalna pojedinačna dužina za gazišta i odmorišta stepenica iznosi 3000 mm. Izrada kutnih stepenica moguća je zahvaljujući naprednoj tehnici lijepljenja. Gazišta stepenica mogu se opremati specijalnim dodacima koje poboljšavaju protukliznu zaštitu.

Kuhinjske radne ploče

OBJECT STONE – površine su higijenske i lagane za održavanje. U pravilu nije potrebna dodatna obrada u formi impregniranja ili dezinficiranja. Nepropusni kamen, bez pora postojan je na udare, na lom i na habanje te rezistentan na djelovanje kiselina i topline.

Ploče za stol

OBJECT STONE izvanredan je za primjenu u formi ploče stola. Ploče se mogu realizirati iz jednog dijela u svim mogućim formatima, bilo radijalni ili pravokutnim do veličine od 3000 x 1400 mm. Kao izvedbena varijanta na raspolaganju stoji i mnoštvo različitih rubnih profila već prema željenoj debljini. Izbor boja proteže se na kompletan spektar boja.

www.stone-de.com