Ljepila za keramiku i kamen

Sika® Ceram-103

Visokokvalitetno tankoslojno ljepilo za keramičke pločice za unutarnju i vanjsku primjenu. Primjena: za polaganje keramičkih pločica na podovima i zidovima, za lijepljenje prirodnog kamena, mozaika i zidnih elemenata.

Sika® Ceram-203

Visokokvalitetno fleksibilno tankoslojno ljepilo za keramičke pločice veće i manje vodoupojnosti za unutarnju i vanjsku upotrebu (gres). Primjena: pločica na pločicu, bazeni, terase, kupaonice, lijepljenje kamena i zidnih elemenata, mozaika, primjena kod podnog grijanja.

Sika® Ceram-253

Fleksibilno bijelo ljepilo za običnu, gres i porculansku keramiku, bijeli mramor, mozaik. Primjena: Pogodno za lijepljenje na površinama izloženim povećanim statičkim i termičkim opterećenjima; za unutarnju i vanjsku primjenu; mogućnost lijepljenja pločice na pločicu, na podloge s podnim grijanjem.

Sika® Minipack Tile to Tile (Pločica na pločicu)

Fleksibilno ljepilo za kamen, mramor, granit, običnu i gres keramiku. Primjena: Na površinama izloženim povećanim termičkim i statičkim opterećenjima, za vanjsku i unutarnju primjenu.

SikaBond®-T8

Poliuretansko i hidroizolacijsko ljepilo za vanjsku i unutarnju upotrebu. Primjena: Na balkonima, terasama, u kupaonicama, kuhinjama. Za lijepljenje drvenih i keramičkih obloga. Nanošenje u dva radna koraka prvi sloj nanijeti za poravnavanje i postizanje vodonepropusnosti glatkim gleterom, drugi sloj za lijepljenje elemenata nanijeti 20 sati nakon prvog, nazubljenim gleterom. Upija (apsorbira) zvuk.

http://hrv.sika.com/hr/solutions_products/02/02a008.html

http://www.sika.ba/sika-proizvodi/53/Lijepljenje-i-brtvljenje/Lijepljenje-kamena-i-keramike.htm