Ljepilo za prirodni kamen s MICROTEC tehnologijom

Prirodni kamen je omiljen.

Polaganje ne teče uvijek bez problema, recimo osjetljivost na obojenja pri polaganju na formatima koji su sve tanji i veći.Točno prema zahtjevima modernih gradilišta u praksi specijalist građevinske kemije ARDEX iz Wittenera razvio je četiri potpuno nova proizvoda; ARDEX S 27 i ARDEX S 27 W MICROTEC ljepilo za prirodni kamen te ARDEX S 28 i ARDEX S 28 MICROTEC ljepilo za prirodni kamen za podove.

Baziraju se na naprednoj ARDEX MICROTEC tehnologiji te nude izvođačima radova vrhunsku kvalitetu izvedbe uz istovremenu maksimalnu sigurnost primjene kod polaganja, apsolutno bez oštećenja – čak i kod velikih formata.

Novo ljepilo za prirodni kamen koncipirano je za unutarnje područje . Ugrađeni ARDURAPID efekt omogućuje polaganje bez obojenja i cvjetanja. ARDEX MICROTEC tehnologija s vlaknastim ojačanjem brine za maksimalnu sigurnost i najbolji adhezivni spoj.I u pogledu kvalitete obrade ARDEX S 27 i ARDEX S 28 određuju nove standarde; moguća je obrada i u tankoj i u srednjoj posteljici. Postavljene ploče prohodne su 2 sata nakon obrade, a to garantira brzi napredak tijeka gradnje.MICROTEC ljepilo za prirodni kamen ARDEX S 27 te bijela varijanta ARDEX S 27 W za prozirne materijale impresioniraju svojom visokom stabilnošću te su u istoj mjeri pogodni za zidne i za podne obloge. Specijalno za lijepljenje na podu razvijeno je ARDEX S 28 MICROTEC ljepilo te bijela varijanta AREDEX S 28 W.Zbog izvanrednog svojstva umrežavanja lako i bez šupljina se postavljaju i velike, tanke ploče kao recimo trenutno omiljeni formati 3 x 1 m dužine ivica. To je moguće čak i na estrihu pločica od kalcij sulfata.Serije ARDEX S 27, ARDEX S 27 W, ARDEX S 28 i ARDEX S 28 W proširile su konzekventno ponudu ljepila za pločice ARDEX MICROTEC specijalista za građevinsku kemiju iz Wittenera.Ta tehnologija po prvi put prezentirana prije tri godine garantira iznimno sigurno i ekonomično polaganje pločica. U cijeloj branši postavlja visoke standarde i to u svim gradilišnim uvjetima.Njihova specijalna matrica veziva u kombinaciji s učinkovitim vlaknima omogućuje iznadprosječne karakteristike s dosada neostvarenim prijenosom sila unutar matrice ljepila.Novi proizvodi dio su optimalnog sistema za ARDEX polaganje ploča od prirodnog kamena koje je potpuno prilagođeno specijalnim zahtjevima iz prakse: od izjednačavanja preko polaganja pa sve do izrade fuga.

www.ardex.de