Odgovarajući izolacijski – brtveni sistem

Tuševi izjednačeni s podlogom, bez pragova: veliki broj vlasnika kuća i stanova odriče se kod novogradnji i sanacija prijelaza u kupaonici. Često se u sredini ugrađuju odvodi koji zahtijevaju dijagonalne presjeke pločica te narušavaju jedinstvenu optiku. Gutjahr sada nudi pravolinijska, dizajnerski orijentirana rješenja za tuševe bez barijera, koja nude sigurnost do najsitnijih detalja.

IndorTec DR sistem žlijebova za tuševe omogućuje komfornu uporabu tuševa bez središnjih odvoda i dijagonalnih presjeka pločica; linearni žlijebovi tuša mogu se ugraditi tako da perfektno odgovaraju konceptu obloga te se izvode zajedno s polaganjem pločica ili prirodnog kamena.Pri tome investitori mogu birati između pokrivanja od nehrđajućeg čelika ili roštiljnog umetka na kojeg se mogu polagati pločice.S novim žlijebovima mogući su tuševi konstrukcijske visine od 90 mm. U sistem spadaju i podnožja podesiva po visini kao i specijalna brtvena prirubnica s brtvenom manžetom i brtvenim ljepilom, koje osigurava siguran spoj.

Uz novi žlijeb za tuš poduzeće Gutjahr nudi spregnuti brtveni sistem IndorTec SEAL. Na taj način moguća je brza i sigurna spregnuta izolacija i na podu i na zidu s definiranom debljinom sloja i u jednom radnom postupku. Oblog se može polagati odmah bez uobičajenog vremena čekanja.

Izolacija u obliku traka sastoji se od PE-folije koja je s obje strane kaširana tkaninom i lijepi se na podlogu. Tako se izvodi sigurna spregnuta izolacija koja omogućuje optimalne funkcije upravo na podlogama od gipsanog kartona.

Pregled prednosti IndorTec DR:

Sistem omogućuje tuširanje bez barijera, bez središnjih odvoda i dijagonalog presjeka pločica – kod male ugradbene visine od 90 mm te uz visoki učinak otjecanja vode i do 0,8 l/s. Zahvaljujući visinski podesivom, zvučno izoliranom podnožju moguća je brza montaža Prilagođena izolacijska prirubnica osigurava sigurni spoj izolacije

Pregled prednosti IndorTec SEAL

:Podna obloga može se postavljati odmah nakon nanošenja izolacije, to štedi vrijeme Potreban je samo jedan radni postupak za zahtijevanu debljinu sloja izolacije Sigurno su izvedeni i detalji – s predproizvedenim manžetama, kutovima i trakama pokretnih fuga

www.gutjahr.com