Posljednji krov koji će vaša kuća ikad trebati

Crijep Allmet je čelični crijep sa posipom od kamenog granulata, izuzetne otpornosti, koji izgled kao klasični crijep, ali se odlikuje izrazito boljim tehničkim karakteristikama.

Ugradnjom Allmet crijepa uljepšat će se izgled svakog krova. Kvaliteta izrade te  poseban sustav prekrivanja i učvršćivanja čuvati će vaš dom i od najtežih vremenskih nepogoda. Kako se radi o američkom proizvodu, čelični crijep Allmet otporan je na česte pojave oluja i tornada na američkom kontinentu. Stoga je posebno pogodan za vjetrovita područja i područja sa čestim udarima bure kod nas. Dolazi u različitim bojama i 3 osnovna modela. Tako da se vizualno može uklopiti u svako podneblje. U proizvodnji Allmet pokrova koristi se 30% recikliranog čelika, a većina otpada koja nastaje u proizvodnji samog crijepa može se reciklirati. Također svi dobavljači čelika i ambalaže u svom sustavu proizvodnje recikliraju materijale.

Zašto odabrati Allmet?

• sedam puta manja težina od klasičnog crijepa, svega 6,5 kg/m2
• smanjeno nepotrebno opterećenje nosive konstrukcije
• otporan na izuzetno jake udare vjetra, garancija do 192km/h
• sloj kamenog granulata štiti crijep, eliminira buku prilikom kiše i reflektira cca.45% sunčevog zračenja.
• negoriv
• ne puca, ne smrzava se, apsolutno ne upija vodu
• otporan na tuču do promjera 6 cm

Allmet krovni pokrov prikladan je za montažu na krovovima nagiba od 12 do 90 stupnjeva. Čelična jezgra pokrova, presvučena AlZn slojem (galvalume), te više slojeva akrilne boje, onemogućava pohrđavanje. Ovaj sistem je nova tehnologija koja se primjenjuje u zaštiti metala od korozije. Garancija na Allmet pokrov je 50 godina ili doživotna za prvog kupca a prema uvjetima proizvođača. Nakon svega  lako je zaključiti da je Allmet najmudriji izbor.

www.polo-commerce.hr