Procijenite trošove gradnje i utošak energije za grijanje i hlađenje

Online E4-kalkulator za energetsku učinkovitost – Naš savjet: Probajte Kako do energetski učinkovite kuće – tako jednostavno! Probajte i modelirajte sami! Potražite odgovore sami

Online software za energetsku učinkovitost

Tvrtka Wienerberger u suradnji za Tehničkim sveučilištem u Beču razvila je online software za modeliranje i proračun troškova grijanja, gradnje te optimizaciju.

Alat je nazvan e4 te objedinjuje 4 iznimno važne stvari energetsku učinkovitost, ekonomičnost gradnje, efikasni sustav grijanja sa obnovljivim izvorima energije i emocije koje su na Važne da se u našem domu osijećamo ugodno.

Potražite odgovore sami

Wienerberger e4 savjetnik za energetsku učinkovitost je vrlo jednostavan alat za sve one koje traže pomoć te kvalitetan orijentir prilikom planiranja gradnje kuće. Ovaj alat je izrađen kako bi vam pomogli da optimizirate energetsku učinkovitost kroz 5 modela kuća, a uz to vidite i okvirnu cijenu gradnje.

U nekoliko koraka izvršite odabir najvažnijih parametara kao što su vrsta građevine, klima, standard gradnje, vrsta fasade, standard izolacije, sustav grijanja i hlađenja te energent za grijanje.

Korak po korak do odgovora

Korak po korak i Vi ćete optimizirati Vašu građevinu prilagođenu Vašim individualnim potrebama. Želimo Vam puno zabave sa ovim alatom, Vaš Wienerberger tim.

www.wienerberger.hr