Reparaturni mortovi

Sikadur®-41 CF Normal normal

Epoksidni reparaturni mort. Primjena: za spajanje i lijepljenje betonskih elemenata, reprofiliranje betona izloženog abraziji i udarnom opterećenju. Moguća ugradnja na mat vlažnu podlogu. Maksimalna debljina sloja: 60 mm. Najmanja temperatura ugradnje: +5°C. Vrijeme ugradnje kod 20°C: 60 minuta. Čišćenje: Colma Čistač.

SikaTop® Armatec® 110 EpoCem®

Epoksidno-cementni vezni most. Primjena: izuzetna zaštita armature od korozije i vezni most s dugim otvorenim vremenom za nanošenje sljedećih slojeva. Osobito pogodan za zaštitu armature od utjecaja topivih soli. Ugradnja: kistom, valjkom ili prskanjem. Kao zaštita armature u dva, a kao vezni sloj u jednom radnom postupku. Čišćenje: vodom.

SikaRefit®

Reparaturni mort Tip hell (svijetli), Tip dunkel (tamni) Sika Refit je cementni mort za sanaciju betona, gotov za upotrebu

SikaRep®

Reparaturni mort za beton

SikaRep®-654 (60)

Reparaturni mort za podne površine

Sika® MonoTop®-910 S

Jednokomponentni polimercementni mort s dodatkom mikrosilike. Vezno sredstvo u sistemu reparaturnih mortova, zaštita armature od korozije.

Sika® MonoTop®-412 N

Reparaturni sulfatno otporan mort za reprofiliranje betona. Klasa R4 po EN 1504-3.

Sika® MonoTop®-723 N

Završni mort za zaglađivanje. (prije Sika MonoTop-620)

SikaPatch®-4

Brzosušeći (2 sata), reparaturni mort za popravke i izravnavanje oštećenih površina betona i estriha. Odlikuje se ekstremno visokim čvrstoćama. Primjena: Za popravak industrijskih podova. Pogodan je za popravke većih oštećenja i rupa do debljine od 50 mm.

Sika® MiniPack – Reparaturni mort

Reparaturni mort na bazi specijalnih cementnih veziva. Sadrži mikrosiliku, sintetička vlakna i dodatke. Primjena: dobra prionjivost na različitim podlogama (beton, kamen, keramičke pločice, željezo, i sl.). Odlikuje se visokom tlačnom, vlačnom i savojnom čvrstoćom. Ugradnja: izmiješan s vodom.

Sika® Rep-614 (60)

Polimer modificirani reparaturni mort obogaćen mikrosilikom i umjetnim vlaknima. Sulfatno otporan. Primjena: za reprofiliranje betona za ručnu i strojnu ugradnju. Prikladan za vertikalnu ugradnju i za rad iznad glave. Nanosi se u debljini od 8-50 mm u jednom radnom koraku.

SikaRepair®-10

Jednokomponentni polimerni cementni mort. Primjena: kao vezno sredstvo između starog i novog betona i morta za popravke; ujedno služi kao zaštita armature od korozije. Ugradnja: nanosi se četkom.

SikaRepair®-13

Jednokomponentni mort, obogaćen modificiranim polimerima i mikrosilikom; otporan na sulfate, te ojačan PP vlaknima. Tiksotropan. Primjena: koristi za popravke betona, posebno za rad iznad glave i na vertikalama. Nanosi se u debljinama od 10-40 mm u jednom radnom koraku.

SikaRepair®-20

Jednokomponentni mort, obogaćen modificiranim polimerima i mikrosilikom;otporan na sulfate. Primjena: koristi se za popravke betona i zaštitu betona od sulfatne korozije. Nanosi se u debljinama od 5-20 mm u jednom radnom koraku.

SikaRepair®-30

Mort za zaglađivanje i zapunjavanje pora u betonu. Sadrži modificirani polimer s mikrosilikom. Primjena: kao mort za reprofiliranje, odnosno zatvaranje šupljina i pora. Nanosi se u debljini sloja od 1,5

Detaljnije o svim vrstama reparaturnih m o r t o v a >>>>