Bojleri su prošlost, stiže AURORA!

Ušteda i očuvanje okoliša sinonimi su za energetsku učinkovitost, no kako bismo svoj dom ili poslovni prostor doista pretvorili u energetski učinkovit moramo zaboraviti na klasične i zastarjele načine zagrijavanja prostora kojima se i energija i novac prekomjerno troše. Novi način promišljanja energetske učinkovitosti zahtijeva i nova tehnološka rješenja – patentirani sustav grijanja AURORA će bez problema zamijeniti vaš stari način grijanja, osigurati energetsku učinkovitost doma i uštedjeti vam novac.

AURORA je nova generacija sustava grijanja, funkcionalna i prilagođena urbanom životnom okruženju koji djeluje po principu pretvaranja električne u toplinsku energiju i to bez ikakvih štetnih posljedica po okoliš što garantiraju i EKO certifikati.

AURORA toplinski sistem će bez problema zagrijati vaš dom, apartman, vikendicu, poslovni prostor, skladište odnosno bilo koji prostor, a koristi se i za zagrijavanje vode u kućanstvu.

Praktičniji od svih ostalih sustava grijanja

Zahvaljujući svojoj veličini, AURORA toplinski sistem ne zauzima velik prostor u vašem domu, lako se održava, a odlikuju ga dugotrajnost i mala potrošnja energije. AURORA ne emitira štetne plinove i ugrađuje se vrlo brzo. Zbog tih svojih značajki, AURORA toplinski sistem, praktičniji je i ekološki prihvatljiviji za upotrebu od svih ostalih sistema grijanja koje možete ugraditi u dom – sve ćete ove prednosti osjetiti već pri prvom korištenju, ali i kada vam na kućnu adresu pristigne obračun struje.

Prigrlite čistu energiju

Pouzdajte se na AURORU i zaboravite na dimnjak, spremnik za gorivo ili toplinsku stanicu koja zauzima velik prostor. Uz AURORU zaboravit ćete i na skupo održavanje sustava grijanja i visoke račune za električnu energiju, a ugradnja AURORA toplinskog sistema je više nego jednostavna.- ušteda energije do 65%

– najbrži generator energije na tržištu

– tri puta jeftiniji sistem grijanja

– male dimenzije

– tihi rad

– nema emisije štetnih plinova

– 70 000 jedinica prodanih u svijetu

– sustav se može povezati sa solarnim kolektorima što ga čini još isplativijim

– cijena sustava u EU max do 4500 € s ugradnjom

Jedan od najefikasnijih i najboljih sistema grijanja uopće

Za razliku od ostalih toplinskih uređaja, poput bojlera, koji električnu energiju pretvaraju u toplinsku – AURORA ima mnogostruko veću snagu, ali koristi 50% manje električne energije za grijanje. Također, AURORA je brzi sistem grijanja – zbog posebne tehnologije zagrije vaš dom za 5 minuta. Posebnost AURORE jest u tome što pretvara električnu energiju u toplinsku u ćeliji, a ta se energija direktno prenosi u molekule vode što čini ovaj sustav jednim od najefikasnijih i najboljih načina grijanja uopće, s time da jedna AURORA može zagrijati do 500 m2 prostora. U slučaju da je potrebno zagrijati veći prostor – AURORA jedinice se mogu međusobno povezati, a takva su rješenja idealna za poslovne zgrade jer se ne mora ugrađivati skupo kotlovsko postrojenje, već se svaki kat može grijati zasebno i autonomno.

Na kojem principu radi AURORA?

Patentirana tehnologija grijanja, dopunjena ključnim elementima, djeluje na principu Brownovog molekularnog gibanja, gdje sve ulazna energije ostaje u mediju (voda), a kroz cirkulacijske crpke postiže se cjelovito i ravnomjerno zagrijavanje primarnog kruga (slična se tehnologija koristi za grijanje ruskih podmornica). Budući da je grijanje medija vrlo brzo, sada imamo sistem koji je energetski učinkovit, a na račun toga može se uštedjeti više nego što nam to nude moderne toplane tipa zrak- voda. AURORA se, prema uštedi može usporediti s metodom grijanja u sustavu toplane zemlja-voda. Sustav brzo reagira i brzo zagrijava te time izbjegavamo pothlađivanje i pregrijavanje objekta – AURORA održava temperaturu u neposrednoj blizini referentnih točaka čime smanjujemo gubitke cijelog sustava grijanja na minimum, na način na koji to čine ventili na radijatorima gdje je dobro poznato kako s dobrom kontrolom i regulacijom, možemo puno i uštedjeti.

EKO certifikati garantiraju sigurnost po ljude i okoliš

Za razliku od bojlera koji rade na kruta ili tekuća goriva AURORA ne proizvodi toksične plinove, neugodan miris, pepeo ili slične nusprodukte grijanja, štetne i za ljude i za okoliš. Iz tog razloga, AURORA ne zahtijeva održavanje niti čišćenje štetnim kemikalijama. O sigurnosti govori i podatak kako kod AURORE ne postoji nikakva opasnost od eksplozije kao kod nekih drugih sustava. Kao dodatan bonus, AURORA je tih sistem, gotovo nečujan, čime doprinosi vašem komforu i osjećaju udobnog i mirnog doma.

Manja rata za struju 

O točnom postotku uštede električne energije iznimno je teško govoriti jer ušteda ovisi i o gradnji, izolaciji i ventilacijskom režimu samog objekta. Sigurno je međutim, kada je zima jaka, da sustav AURORA štedi višestruko u odnosu na postojeće sustave grijanja, a glavna mu je prednost što je sustav potpuno neovisan o vanjskoj temperaturi.

Toplina bez računa za popravak sustava

Velika prednost AURORE jest izuzetno jeftino održavanje, visok stupanj sigurnosti i 10-godišnja garancija. Uz AURORU nema potrebe za dimnjakom niti održavanja sustava na kakvo ste navikli kod klasičnih načina grijanja, a sve što vi trebate učiniti, kako ne biste izgubili pravo na 10-godišnju garanciju, jest pozvati jednom godišnje na kontrolni pregled certificiranog Aurora servisera. Cijeli sustav nema elemenata podložnih kvaru – ugrađeni su izuzetno jednostavni elementi. Instalacija je također brza i jednostavna – prosječan instalater treba deset puta manje vremena za ugradnju AURORE nego za ugradnju toplane zrak-voda.