Bosch solarna rješenja

Bosch solarnim rješenjima transformira se slobodna energija Sunčevih zraka u energiju za grijanje i pripremu tople vode. Time se doprinosi zaštiti okoliša i smanjenju računa za energiju: u prosjeku, Bosch solarni sustav može uštedjeti 60% godišnje energije potrebne za pripremu tople vode i 30% energije za grijanje. Naši kupci mogu iskoristiti više od 100 godina naše prisutnosti na tržištu, uzorne inovacije, pouzdanost i kvalitetu.

Učinkoviti, lagani i dugotrajni – to je najbolji način da se sumiraju svojstva naše nove generacije pločastih kolektora. Visoki stupanj iskoristivosti, vrhunska kvaliteta i nenadmašan vijek trajanja sustava iz Bosch toplinske tehnike jamče najviši stupanj danas ostvarivih prednosti solarnih sustava. Okvir i uglovi izrađeni su od posebnog kompozitnog materijala koji omogućava iznimno dug vijek trajanja kolektora, otporan je na vremenske uvjete i udarce. Ujedno ostvaruje prednost malene mase kolektora. Izolacija od kamene vune i čelična stražnja ploča jamče minimalne toplinske gubitke. Zaštitno staklo kolektora je izuzetno otporno na udarce i vremenske uvjete, a strukturirano je tako da omogućava maksimalno iskorištenje dozračene energije sunca. Uz manju debljinu, a samim time i manju masu, ostvaruje bolja mehanička svojstva od sličnih stakala koja se mogu naći na tržištu. No, osim ovih jasnih tehničkih prednosti, nudimo Vam solarne pakete po posebnim akcijskim cijenama. Akcija traje do 30.06.2012. ili do isteka količine. Više informacija na www.bosch-climate.com.hr

Bosch Grupa vodeći je globalni dobavljač tehnologije i usluga. 

Prema preliminarnim brojkama u poslovnoj 2010. oko 283.500 zaposlenika ostavilo je promet od 47,3 milijarde eura na području automobilskih i industrijskih tehnologija, robe široke potrošnje i graditeljskih tehnologija. Bosch Grupa sastoji se od tvrtke Robert Bosch GmbH i više od 300 podružnica i regionalnih kompanija u preko 60 zemalja. Ako ubrojimo i njegove prodajne i servisne partnere, Bosch ima svoje predstavnike u oko 150 zemalja. Ova svjetska mreža za razvoj, proizvodnju i prodaju temelj je za daljnji rast. Bosch je u 2010.godini potrošio oko četiri milijarde eura na istraživanje i razvoj te je prijavio preko 3 800 patenata diljem svijeta. Svojim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života nudeći inovativna i korisna rješenja.

Bosch u 2011.godini slavi svoju 125.godišnjicu. Tvrtku je 1886. u Stuttgartu osnovao Robert Bosch (1861.-1942.) kao „Radionicu za preciznu mehaniku i električni inženjering”. Posebna struktura vlasništva tvrtke Robert Bosch GmbH jamči poduzetničku slobodu i omogućava tvrtki dugoročno planiranje i poduzimanje značajnih početnih investicija u osiguravanje budućnosti tvrtke. Ukupno 92% udjela u Robert Bosch GmbH u vlasništvu je dobrotvorne fundacije Robert Bosch Stiftung GmbH. Većinu prava glasa ima industrijski trust Robert Bosch Industrietreuhand KG. Funkcije poduzetnog vlasništva izvršava trust. Ostatak poslovnih udjela je u vlasništvu obitelji Bosch i društva Robert Bosch GmbH.

Dodatne informacije možete pronaći na www.bosch.hr www.bosch-climate.com.hr