Izložite tehnološka rješenja na najvećoj plinskoj konferenciji i izložbi u JI Europi

Predstavite aktivnosti, proizvode i tehnička rješenja tvrtke pred više od 600 stručnjaka za plinsko gospodarstvo i energetiku, koji će se tradicionalno okupiti na jubilarnom 35. MEĐUNARODNOM ZNANSTVENO-STRUČNOM SUSRETU STRUČNJAKA ZA PLIN u Kongresnom centru Grand Hotela Adriatic u Opatiji, od 6. do 8. svibnja 2020. godine.

Međunarodna plinska konferencija i izložba obradit će brojne teme važne za razvoj plinskog gospodarstva i energetike koje možete pročitati u Pozivu autorima.  Za prijavu rada potrebno je poslati sažetak putem online obrasca za prijavu rada.

Očekuje Vas više od 60 prezentacija zanimljivih znanstvenih i stručnih radova, okruglih stolova, nekoliko panel-diskusija, posterska sekcija i jedna zanimljiva radionica u okviru 10 tematskih cjelina uz sudjelovanje uglednih stručnjaka iz Republike Hrvatske i brojnih europskih zemalja.

Preliminarni program bit će objavljen uskoro.

SPONZORSTVO

Ovaj događaj je izvrsna prilika za sve sudionike tržišta plina za stvaranje i jačanje poslovnih veza na dinamičnom tržištu s potencijalom rasta i promicanje novih inovativnih proizvoda i rješenja za plinsku i energetsku industriju.

Sponzorstvo priznatog znanstveno-stručnog skupa omogućuje dugoročnu vidljivost i pristup međunarodnoj publici iz više od 20 zemalja, od kojih su većina donositelji odluka, menadžeri i potencijalni kupci.

Za više informacija o sponzorskim paketima molimo kontaktirati organizatora:

Centar za plin Hrvatske d.o.o.; e-mail: opatija@hsup.hr ; tel: 01 6189 590

OSIGURAJTE VAŠ IZLOŽBENI PROSTOR NA VRIJEME!

90% izložbenog prostora je već zakupljeno na izložbi plinske opreme i tehnologije, koja će se održati ispred kongresne dvorane te okupiti više od 45 izlagača iz zemlje i svijeta.

ZA REZERVACIJU ŠTANDA kliknite OVDJE.