Kad grijanje postane umjetnost

Mramoterm uz stalnu edukaciju prati modne trendove, što uspješno primjenjuje u svojoj proizvodnji i prodaji. Iskustvom, znanjem, dobrom organizacijom i fleksibilnošću svojim kupcima uvijek nudi najbolje rješenje. Korištenjem višestoljetnog iskustva uporabe kamena u grijanju, naprednog razmišljanja i tehnologije, stvoren je zdrav i jednostavan, ekonomski, ekološki i estetski potpuno riješen način grijanja.

Ovakav način grijanja eliminira razliku temperature između poda i stropa, te svodi cirkulaciju i sušenje zraka na minimum , sve to u interesu Vašeg zdravlja. Toplinskim zračenjem zagrijavaju se čvrsta tijela, koja služe kao spremnici topline održavajući ugodnu temperaturu u prostoru koju jednostavno reguliramo sobnim termostatom.

MRAMOTERM grijanje najveću učinkovitost postiže uz vlastitu termostatsku regulaciju. Uključeno 24 sata dnevno MRAMOTERM grijanje ima optimalan odnos potrošnje el. energije i ugodne topline. Montira se brzo i jednostavno na bilo koji zid u prostoriji ne remeteći estetsku vrijednost prostora. Nema potrebe za održavanjem, popravcima ili velikim radovima .

OPLEMENITE SVOJ PROSTOR NOVOM KOLEKCIJOM MRAMOTERM GRIJAĆIH PLOČA !

Mramoterm ploče izrađene od prirodnih materijala ( kamena, mramora, granita ), uz već poznatu estetsku vrijednost, od sada možete imati i u posebnoj izvedbi. Želite li nešto novo, jedinstveno i prilagođeno Vašim željama? Mramoterm Vam nudi opciju obrade pjeskarenja raznih motiva na Mramoterm ploči po Vašoj želji, kao i mogućnost obrade štokovanjem.

Mramoterm već 20. godina uspješno zadovoljava potrebe svojih kupaca, a iskustva pokazuju da ljudi žele dobar izbor i kvalitetu. Nakon 20. godina postojanja i uspješnog poslovanja od sada Mramoterm daje 10 godina jamstva na mramornu grijaću ploču kao dokaz vrhunske kvalitete i trajnosti proizvoda.

MRAMOTERM Vam omogućava živjeti zdravije i ugodnije kao POTPUNO RJEŠENJE grijanja.www.mramoterm.hr