Objavljena nova Zelena Energija.org!

Pred vama je rezultat višemjesečnog razvoja nove verzije portala ZelenaEnergija.org koja je ovim putem pretvorena u platformu za razmjenu informacija o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije.

www.zelenaenergija.org

Nova verzija portala donosi osvježeni koncept i novi dizajn koji će pomoći korisnicima u lakšem snalaženju kroz brojne sadržaje u mreži. Odnosi se to primjerice na svrstavanje svih sadržaja u nekoliko osnovnih kategorija i podkategorija koje obuhvaćaju čitav spektar tema s područja energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije: od niskoenergetske gradnje, ušteda u korištenju energije do solarne energije, biomase i ostalog.

Najvažnije promjena međutim odnosni se na ugradnju sustava za upravljanje sadržajem koja omogućuje korisnicima da sami postanu urednici portala i pretvara portal ZelenaEnergija.org u jedinstvenu platformu za razmjenu informacija s područja energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Zasluge za osmišljavanje i izvedbu portala pripadaju studiju Vigoran, mladom brandu specijaliziranom za izvođenje većih i složenijih sustava, iz čije je radionice nedavno izašao i najveći građevinski portal u Hrvatskoj gradimo.hr. Novom verzijom portala želja nam je još jače promovirati koncept energetske efikasnosti i korištenje obnovljivih izvora energije kroz jače povezivanje poslovnih i privatnih korisnika te svih drugih zainteresiranih za ove teme. Upravo stoga planira se vrlo skoro proširenje i na regionalno tržište. Ali o tome uskoro…

www.zelenaenergija.org