Parni tuš

Dozvolite da Vas ugodna toplina i nježna para zagrle kod kuće, u Vašoj vlastitoj kupaonici. Visoki stupanj vlage zraka nudi Vam oporavak! Čiste se dišni putovi, potiče se krvotok, nestaju upale mišića, otvaraju se pore na koži a koža postaje nježna i mekana. Ali i medicinski dokazani efekti jačanja imuniteta igraju bitnu ulogu. Idealna dužina boravka u parnom tušu iznosi 10 do 15 minuta.

Zagrijavanje prostora obavlja se dovodom pare. Temperatura se pri tome – ovisno o potrebi – penje na cca. 50° C. Kako biste svrhovito koristiti ovaj tuš, bitna je ispravna uporaba. Odlučujuće je ovdje, kao i u sauni – izmjenično djelovanje hladnoće i toplote. Nakon svake parne kupke, mora uslijediti faza hlađenja. Parni tuševi se prodaju kao kabine za jednu ili više osoba.

Tuš garniture

Nakon napornog dana, opustiti se u tušu, u kojemu Vas njeguju tuš slušalice od glave do pete – što može biti ljepše? Prema tome tuš slušalice u našim wellness kupaonica odgovarajuće smo opremili.

Razlikuju se tri različite tuš slušalice:

Ručne tuš slušalice, su najčešće korištene slušalice. Koriste se kako u tuševima tako i u kadama. Postoje mnogobrojni modeli, s različitim jačinama mlaza. Bočne tuš slušalice ugrađuju se međutim samo u tuševe. Služe kako bi Vas prskale sa svih strana. Tuš slušalice za glavu ugrađuju se prije svega u bazene ili saune. Međutim, mogu se koristiti i za privatne wellness kupaonice.

Radijator u kupaonici

Radijator u kupaonici treba biti prije svega lagan za rukovanje. Ovdje se nudi programirano upravljanje grijanjem. Isto se dodatno može opremiti daljinskim upravljačem. Npr. sustav možete programirati tako, da Vas ujutro dočeka ugodno zagrijana kupaonica. Kod radijatora nudi Vam se široka lepeza najrazličitijih modela. Praktični su radijatori, koji istodobno služe kao grijači ručnika.

Tako Vam je uvijek suh i topao ručnik pri ruci. Ovisno o veličini kupaonice, radijator bi mora postići određeni učinak, kako bi se prostorija mogla dovoljno zagrijati. Želimo Vam predstaviti daljnju odličnu alternativu uobičajenom radijatoru: stakleni radijator, koji zadovoljava vrhunsku eleganciju. Zadovoljava estetske, dizajnerske a istodobno sve zahtjeve glede praktičnosti. Praktično i elegantno rješenje za svaku kupaonicu.

Podno grijanje

Tko ne bi želio ujutro tople pločice u kupaonici, na kojima možete hodati bosi? Posebno u kupaonici podno grijanje se percipira kao jako ugodno. Uvjeriti će Vas svojom cijenom i komforom. Podna grijanja su:

Zbog ravnomjerne raspodjele temperature preko površine poda, podno grijanje nudi optimalni profil temperature.
Zbog ravnomjerne temperature u sobi, temperaturu participirate za nekoliko stupnjeva višu, nego što stvarno jeste. Zbog toga možete smanjiti temperaturu a da pri tome ne gubite na udobnosti i komforu. Samim tim štedite energiju. Podno grijanje radi na nižim temperaturama nego je to slučaj kod uobičajenih grijanja. Imate mogućnost komfornog daljinskog upravljanja preko termostata. Zajamčena Vam je ugodna temperatura ujutro i navečer a pri tome štedite energiju i troškove.