Digitalna tehnlogija & keramičke pločice u Arena Centru

Na svojoj sajamskoj „turneji“, tijekom koje su se u posljednjih godinu dana predstavile kupcima, arhitektima, keramičarima i dizajnerima u Bologni, Tirani, Virovitici, Beogradu, Moskvi… hrvatske keramičke pločice proizvođača Keramike Modus iz Orahovice predstavljaju se kroz interijer corner u Arena Centru stanovnicima glavnog grada.

Interijer corner u Arena Centru zapravo je simulacija stambenog prostora, a čije zidove oplemenjuju pločice iz aktualnih kolekcija jedinog domaćeg proizvođača Keramike Modus. Ovaj interijeru posvećen kutak na 1. katu centra pravo je mjesto na kojem se svatko može inspirirati novim idejama za uređenje doma te zatražiti besplatan savjet stručnjaka, uzeti promo materijal izlagača, kao i nabaviti potrebno po specijalnim cijenama.

„Strategija razvoja tvrtke i pozicioniranja brenda na hrvatskom tržištu svakako je i približavanje ‘Made in Croatia’ keramičkih pločica, domaćim kupcima, stoga pokušavamo uspješno kombinirati nastupanje na stranim sajmovima, kao i predstavljanje u Hrvatskoj. Interijer corner u Arena Centru izabrali smo kao odličnu priliku da se kroz zanimljiv i vremenski pogodan sajam u jednom od najposjećenijih zagrebačkih shopping centara predstavimo maksimalnom broju stanovnika Zagreba i okolice. U našem ‘crvenom kutku’ posjetitelji će se tijekom ljetnih mjeseci moći upoznati s kolekcijama pločica izloženim na ručnim panoima i uzeti katalog naše kompletne ponude. Također, kroz dva posebno obložena zida moći će dobiti dojam kako bi kolekcija Allure izgledala na njihovom zidu ili kako digitalna tehnologija primijenjena na keramičkim pločicama može i njihov životni ili radni prostor učiniti posve unikatnom i osobnom pričom kroz primjerice, otisnutu dragu fotografiju ili stihove na keramici”, izjavila je Mirjana Kožić, PR Keramike Modus.

Dođite na 1. kat
Arena Centra u interijer corner i svaki dan od 12 do 21 sat tijekom ovog ljeta pogledajte kako bi i vaši zidovi mogli izgledati s Keramika Modus pločicama na njima!

Za sve dodatno, pa i 3D vizualizaciju uređenja vaše kupaonice s keramikom, sanitarijama i namještajem stoji vam na raspolaganju Keramika Modus tim čije kontakte možete pronaći na www.keramika-modus.com, a javiti im se možete i na www.facebook.com/keramikamodus