Geberit AquaClean – Užitak, higijena i relaksacija

Geberit AquaClean - užitak, higijena i relaksacija

Održavanje higijene nikad nije bilo toliko opuštajuće kao sada. Nađite vremena za sebe, u miru svoje kupaonice. Upotrijebite blagodati vode, osjećajte se slobodno i opušteno, dok će se Geberit AquaClean pobrinuti za ostalo.

12.10.2011.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

Geberit AquaClean – Voda kao izvor higijene

Svako jutro čekaju vas regularni i pomalo dosadni rituali. Pripremanje za nadolazeći radni dan ipak ima i onu posebnu „čarobnu“ stranu. Prije nego stignete do tog spomenutog „čarobnog“ trenutka morate se svakako zapitati, koliko zapravo imate vremena samo i isključivo za vas? Iskreno, jako malo vremena vam ostaje u sve kraćem danu, jako malo vremena za vas i vaše potrebe. U tom trenutku jedino rješenje je kupaonica. To posebno mjesto je poprište tih „čarobnih“ trenutaka, kada samo za sebe si možete priuštiti njegu vašega tijela i održavanje higijene. Kupaonica je vaše malo skrovište koje vam pruža mir i istovremeno slobodu da opušteno uživate, pripremite se za radni dan ili pak predahnete nakon napornog radnog dana.

Osnovni cilj je higijena

Geberit je oduvijek bio korak ispred ostalih, svojim inovacijama, prepoznatljivim stilom i profesionalnošću se tijekom godina uzdigao iznad drugih. AquaClean je jedan od onih proizvoda koji održavaju Geberit na visokom nivou, te začuđuje kako zapravo toliko jednostavno a u isto vrijeme učinkovito može jedan proizvod garantirati sigurnost u održavanju higijene.

Kupaonica je kao što smo rekli vaše malo skrovište, tamo gdje vam je dovoljan mir kako bi se osjećali ugodno. Miru i tišini u vašim trenucima opuštanja možete slobodno pridodati sjajni Geberit AquaClean, to je WC proizvod koji vas kompletno i temeljno očisti vodom. Opušteno možete sjesti na njega i on će vas očistiti na najprirodniji način. Voda je oduvijek bila vaš izvor higijene i u ovom slučaju se koristi maksimalno u sustavu koji osim što je kompletan WC proizvod, uklapa se i u dizajnerski koncept koji ga ističe od drugih. Sjajan proizvod koji vam pruža više od obične, klasične WC školjke, jer dodamo li i dasku uz dizajnerski izgled, onda je to kompletan sanitarni proizvod.

AquaClean ima šest različitih modela koji se razlikuju funkcijama koje pružaju. Od modela 4000, preko 5000 i 5000plus do najistaknutijih modela 8000 i 8000plus. AquaClean 8000plus je maksimum što jedan ovakav proizvod može pružati. Neke od funkcija koje dokazuju iznimnu kvalitetu su podesiva temperatura vode (nećete se više bojati hladne vode) uz podesivi pritisak mlaza. Od trenutka kada sjednete na ovaj čudesan toaletni sistem odmah ćete se osjećati sigurno, ugodno i zadovoljno. Jedna od karakteristika ovog proizvoda je i daljinski upravljač kojim podešavate poziciju tuša koji vas revitalizira i osvježava putem iznimnog pulsirajućeg mlaza. Vaše iskustvo i održavanje higijene ćete privesti kraju fenom za sušenje s podesivom temperaturom zraka, dok za poklopac se ne trebate brinuti, već ga laganim potezom ruke gurnete kako bi se on lagano spustio, bez ikakvih problema.