Geberit rješenja za tuševe u ravnini poda

Udobno tuširanje i jednostavno čišćenje

Tuševi u ravnini poda vrlo su popularni, stoga se u prodaji mogu naći razni modeli privlačnog dizajna. Mnogi od tih modela zahtijevaju složenu ugradnju i održavanje.

Geberit nudi nešto sasvim drugačije. Svojim inovativnim rješenjima, Geberit uspješno spaja maksimalnu slobodu dizajna, lako čišćenje te sigurnost pri ugradnji i korištenju.

Predstavljamo Vam neke od Geberit rješenja za tuševe.

TUŠ POVRŠINA GEBERIT SETAPLANO

Geberit rješenja za tuševe u ravnini poda

Tuš površina Geberit Setaplano zadivljujući je proizvod već na prvi pogled – i prvi dodir. Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova površina je svilenkasta, glatka i topla na dodir. Čvrsti materijal vrlo je otporan i nepropustan te ga se lako čisti. Područje odvoda dizajnirano je bez rubova kako bi se spriječilo skupljanje nečistoća. Geberit Setaplano dostupan je u bijeloj boji i čak 14 dimenzija.

TUŠ KANALICE GEBERIT CLEANLINE

Tuš kanalice Geberit CleanLine kombiniraju elegantan izgled s jednostavnom montažom podnog odvoda. Voda se odvodi putem elegantnih profila tuš kanalice od nehrđajućg čelika.

Kanalice su dostupne u tri modela – CleanLine20, CleanLine60 i CleanLine80, a mogu se jednostavno i precizno odrezati na oba kraja, te tako točno postaviti ovisno o uvjetima u prostoriji.

TUŠ KADA GEBERIT SESTRA

Tuš kada Geberit Sestra izrađena je od kompozitnog materijala na bazi prirodnog kamena u tri suvremene boje – bijela, kameno siva i grafitna. Elegantan odvod koji uključuje kanalicu na tuš površini sadrži prekriveni praktični češalj koji sakuplja nečistoće i omogućuje lako čišćnje. Tuš kada Geberit Sestra dostupna je u 9 veličina.

Više informacija potražite na www.geberit.hr

O Geberitu

Globalno grupa Geberit je europski lider u području sanitarnih proizvoda. Geberit djeluje kao integrirana skupina s vrlo jakom lokalnom prisutnošću u većini europskih zemalja, pružajući jedinstvenu dodanu vrijednost kada je riječ o sanitarnoj tehnologiji i keramici za kupaonice. Proizvodna mreža obuhvaća 29 proizvodnih pogona, od kojih se 6 nalazi izvan Švicarske. Sjedište Grupe je u Rapperswil-Joni, Švicarska. Sa oko 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja, Geberit je u 2019. ostvario neto prodaju od 3,1 milijardi CHF. Dionice Geberita uvrštene su na SIX švicarsku burzu te su od 2012. uključene u SMI (Swiss Market Index).