Kupanje kućnih ljubimaca

Savjeti i trikovi za sigurno kupanje vašeg kućnog ljubimca

Vlasnici pasa dobro su upoznati s ovim problemom. Četveronožnom prijatelju, nakon valjanja po travi i blatu, obično je potrebno temeljito pranje. Najbolje mjesto za uklanjanje blata i prljavštine je kada ili tuš.

Kućni ljubimci uglavnom nisu veliki obožavatelji kupanja i pokušavaju pobjeći prije nego ih voda dotakne.

Njihovi vlasnici trebaju imati jednostavan pristup kadi ili tušu te mogućnost lakog uklanjanja dlaka iz odvoda pri završetku kupanja. Geberit donosi par vrijednih savjeta.

Voda? Ne hvala! Rijetko koji ljubimac voli kupanje i tuširanje, što znači da je sigurnost u kupaonici na prvom mjestu.

Kada je najbolje mjesto za kupanje manjih pasa. Manji psi ne mogu tako lako pobjeći iz kade, tako da će ih vlasnici moći okupati bez velikih problema. No, veće pse katkada zna biti teško podići u kadu i iz nje na siguran način. Uz to, uvijek postoji mogućnost da se mokar pas uspaniči zbog vode i iskoči van iz kade. Ovaj skok predstavlja rizik i za psa i za vlasnika.

U drugom slučaju, najbolja ideja je kupanje u tuš prostoru. Idealno bi bilo da se radi o tuš prostoru u ravnini poda, jer mu se lako pristupa.

Kako bi se spriječilo začepljivanje odvoda, prije samog kupanja trebalo bi s ljubimca ukloniti lišće i velike količine blata. Maska odvoda s umetkom za zaustavljanje nečistoća, zaustavit će pseće dlake i travu od ulaska u odvod. Geberit rješenja za tuševe u ravnini poda, u maski odvoda imaju integrirani češalj koji dodatno zaustavlja otjecanje nečistoća u odvod. Kupajte svoje ljubimce uz manje brige i lakše čišćenje.

Umetak u obliku češlja Podni odvod s Geberit CleanLine tuš kanalicama, ne samo da izgleda dobro, nego se jednako lako čisti zahvaljujući pametnim inovacijama. Praktični češalj za hvatanje nečistoća se jednostavno vadi i ispire mlazom vode.
Geberit Setaplano površina za tuširanje Tuš površina Geberit Setaplano može se očistiti s lakoćom, zahvaljujući zaobljenim uglovima i rubovima, te umetku u obliku češlja za skupljanje nečistoća.

O Geberitu

Globalno grupa Geberit je europski lider u području sanitarnih proizvoda. Geberit djeluje kao integrirana skupina s vrlo jakom lokalnom prisutnošću u većini europskih zemalja, pružajući jedinstvenu dodanu vrijednost kada je riječ o sanitarnoj tehnologiji i keramici za kupaonice. Proizvodna mreža obuhvaća 29 proizvodnih pogona, od kojih se 6 nalazi izvan Švicarske. Sjedište Grupe je u Rapperswil-Joni, Švicarska. Sa oko 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja, Geberit je u 2019. ostvario neto prodaju od 3,1 milijardi CHF. Dionice Geberita uvrštene su na SIX švicarsku burzu te su od 2012. uključene u SMI (Swiss Market Index).

www.geberit.hr