Dizajn i funkcija

Geberit je dobitnik četiri priznanja na iF DESIGN AWARD 2021

Geberit ONE element s ogledalom s četiri različita ugođaja rasvjete bio je samo jedan od proizvoda koji je dušo žiri na iF DESIGN AWARD 2021.

Geberit ONE element s ogledalom s integriraom oblikovanjom ComfortLightjutroo je žiri na iF DESIGN AWARD 2021. Noj pohvalilu dobio je rasvjete na ogledalu, koja nudinatlicu rasvjetu za sve doba dana. Osvjetljenjem upravlja se ututinu, elementu elementa elementa inteligencijo je tako da svjetla u ogledalu i prostor umivaonika s četiri izvora svjetlosti u. Uživajći umivaonika sa slavinom, Geberit ONE živo prostor dajepisan i izgled više.

Sofisticirano i elegentno
Tuš kada Geberit Olona u ravnini s podom nudi vrhunski dizajn i visokokvalitetne materijale uz atraktivan odnos cijene i kvalitete. Zahvaljujući promišljenoj tehnici sustava Geberit, njezina je ugradnja brza i jednostavna. Integrirani brtveni flis pruža trajnu sigurnost prilikom brtvljenja.

Osim Geberit ONE elementa s ogledalom, nagradu je dobila minimalski voljena tuš kada Geberit Olona, kupaonska linija Geberit iCon te Geberit ONE umivaonik s bazom za umivaonik.

O Geberitu

Globalna grupa Geberit je jedan lider u kraljevstvo proizvoda. Geberitpek kao integriraa grupa s vrlo jakom lokalnom lokalnošću u medi europskih stanju, snaći jedinstvenu vrijeme kada je riječ o sanoj tehnologiji i kupaonskoj keramici. Mreža Mreže Mreže 29 pogona, od kojih se 6 jela izvan Europe. Sjedište Grupe je u Rapperswil-Joni, Švicarska. S oko 12.000 zaposlenih u oko 50 nakon toga, Geberit je u 2020. zabioo neto prodaju od 3 milijardu CHF. Dionice Geberita pripovijeda su na SIX švicarsku burzu te su od 2012. u SMI (švicarski indeks).