Novi nazidni vodokotlići

Puno ste se puta pitali kako uštediti i istovremeno biti zadovoljni kupljenim. Postoji niz elemenata i proizvoda koji su prijekopotrebni i zapravo neprimjetni. Neizbježni su to elementi vaših kupaonica koje imaju važne uloge u cjelokupnom funkcioniranju same kupaonice te svojom praktičnošću nam olakšavaju održavanje higijene. Jedan od takvih elemenata su vodokotlići, nazidni, jednostavni vodokotlići koji izvršavaju fenomenalno svoje zadatke i u isto vrijeme osvježuju prostor od neugodnih mirisa. Neizmjerno su važni i neizbježni u današnjim kupaonicama te nije lako odabrati se za pravi model i pravu funkciju.

Jednostavnost na djelu, efikasnost u kupaonici

Jednostavnost je jedan od onih faktora koji su neizbježni za regularno funkcioniranje svih sustava, pa tako i oni u našoj kupaonici. Novi nazidni vodokotlići ujedinjuju jednostavnost, efikasnost i funkcionalnost, dakle sve što korisnik može tražiti. Novi nazidni vodokotlić, AP116 napravljen je od visokokvalitetne plastike otporne na oštećenja i UV zračenja. Veoma je praktičan te se ističe dvokoličinskim ispiranjem i dodatkom za ubacivanje kocki za dezinfekciju.

Otvor za ubacivanje dezinfekcijskih kocki kod ovakvog tipa vodokotlića je pravi novitet, jer korisnici imaju ovoga puta mogućnost bolje kontrolirati ubacivanje dezinfekcijskih kocki i olakšati samu primjenu. Može se slobodno zaboraviti stari način otvaranja cijelog poklopca vodokotlića te ovoga puta se puno lakše dolazi do svježine u kupaonicama. Ovi klasični ali posebni vodokotlići razvijeni su za zemlje južne i srednje Europe te se proizvode u pogonima u tvornicama u Sloveniji. Geberit je htio dodatno pojednostaviti stvari te približiti se korisnicima i priuštiti svima mogućnost i dostupnost ovih vodokotlića.Geberit je oduvijek težio dodatnom približavanju korisnicima, jer korisnici a pogotovo oni zadovoljni, su najveći dobitak koji neki proizvođač može osvojiti. Geberitovi proizvodi, poput vodokotlića su toliko jednostavni koliko i neizbježni, zato treba uvijek pažljivo odabrati. Svakodnevnu regularnost pretvorite u jednostavnost i funkcionalnost, tako sigurno nećete pogriješiti.

www.geberit.hr

Dodatne informacije:Geberit d.o.o.: Alja Murovec, Voditeljica komunikacija, alja.murovec@geberit.comIndigo komunikacije: Matko Branković, PR asistent, matko.brankovic@indigo.hr