Pravilan odabir vodokotlića i tuš elemenata za savršenu prostornu i dizajnersku usklađenost

Geberit razvija, proizvodi i prodaje visoko kvalitetne, inteligentne proizvode i sustave za kupaonice te sanitarne uređaje. Aktivan je sa svojim predstavništvima u čak 41 državi, a posjeduje i 15 tvornica u sedam država. Glavnina proizvodnje grupe nalazi se u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji, a na europskom tržištu leži i težište prodaje. Prodaja se brzo proširila i na istočni dio Europe gdje je i Hrvatska uključena predstavništvima i aktivnim sudjelovanjem u svim projektima.

Vodokotlići i tuš elementi

Odabir savršenog vodokotlića može biti samo jedna u nizu rutinskih kupovina, ali za neke se ipak može pretvoriti i u važan odabir kvalitete, dizajna i higijene koji će jamčiti višegodišnju sigurnost u kupaonici. Manje kupaonice iziskuju veće izmjene, ali to ne mora biti pravilo. Geberit Know-How sistem pruža instalaterima i profesionalcima koju ugrađuju vodokotliće lakši pristup samoj instalaciji. Preporučuje se instalacija ugradbenog sistema koji je skriven u zidu i time pruža više prostora u samoj kupaonici. Geberit ugradbeni elementi za WC  koji sadrže Sigma ili Delta ugradbeni vodokotlić imaju i cijev potrebnu za priključak za AquaClean uređaja – tuš WC koji pruža maksimalnu higijenu i proizvodnu kvalitetu.

Prednost ugradbenih sistema je činjenica da su higijenski prikladniji i vizualno mogu dodatno podići razinu preglednosti i dizajna u kupaonici, i to raznovrsnim tipkama za aktiviranje koje se mogu birati u nekoliko boja i motiva koji će dodatno proljepšati prostor. Potrebno je oživjeti kupaonicu, maknuti se od spartanskog izgleda i usredotočiti se na vesele i jednostavne tipke za aktiviranje, dok će se kvaliteta i visoka razina higijene osigurati ugradbenim sanitarnim sistemima koji će ostati neprimjetni,  ali će odraditi savršen posao u pozadini.

Što se tiče tuš elemenata, oni su okrenuti pretežito vrhunskom dizajnu ali i korisnom učinku njihovog pozicioniranja u prostoru. Brzina instalacije je povećana, kao i sigurnost instalacije, pošto su svi elementi usklađeni do maksimuma te je time olakšana čitava instalacija. Svi tuš elementi su spojeni i sjajno uklopljeni te sprječavaju olako odvajanje elemenata te osiguravaju nepropusnost i sigurnost u instalaciji te naravno garantiraju i dugotrajnu upotrebu, bilo da se radi o tuš kanalicama, zidnim sifonima ili podnim sifonima. Svaki pojedini element je idealno koordiniran te je spreman da izbjegne bilo kakve probleme pri instalaciji u pojedinim kupaonicama.

Uniflex podni sifoni, Uniflex tuš kanalice i zidni sifon, tri su rješenja koja dokazuju Geberitovu ideju usklađenosti dizajna, inovacije i naravno kvalitete. Sva tri elementa su skladni u tome da se nalaze na nivou poda, te time dodatno ističu neprimjetnost i dizajn. Kako bi se proizvod približio što više samom korisniku bitno je da se uvijek olakša upotreba i održavanje. Održavanje nije neki veliki problem, jer Geberit je kreirao proizvode tako da ih je iznimno lako očistiti te time održati njihovu funkcionalnost i sjaj.

Ostale informacije o proizvodima i zanimljivostima iz Geberit svijeta ćete pronaći na www.geberit.hr