Pravilan odabir vodokotlića za savršenu higijenu

Odabir savršenog vodokotlića može biti samo jedna u nizu rutinskih kupovina, ali za neke se ipak može pretvoriti i u važan odabir kvalitete, dizajna i higijene koji će jamčiti višegodišnju sigurnost u kupaonici. Manje kupaonice iziskuju veće izmjene, ali to ne mora biti pravilo. Geberit Know-How sistem pruža instalaterima i profesionalcima koju ugrađuju vodokotliće lakši pristup samoj instalaciji. Preporučuje se instalacija ugradbenog sistema koji je skriven u zidu i time pruža više prostora u samoj kupaonici. Geberit ugradbeni elementi za WC školjke opremljeni su pouzdanim ugradbenim vodokotlićem, a imaju i cijev potrebnu za priključak za AquaClean tuš WC koji pruža maksimalnu higijenu i proizvodnu kvalitetu.

Geberit ugradbene vodokotliće proizvodi još od davne 1964. Tehnologija izrade puhanjem (poput plastičnih boca), te provjera svakog pojedinog proizvoda na vodonepropusnost daje apsolutnu pouzdanost kod ugradnje u zid – kažu stručnjaci iz Geberita.

Ugradbeni vodokotlići donose pregršt prednosti, dobiva se na prostoru, vizualno su neprimjetni, i uz to pružaju višegodišnje jamstvo. Druga varijanta vodokotlića je ona zidna, klasična i mnogima poznata varijanta koja prije svega pruža sigurnost i jednostavnost, a što je još važnije, daleko je dostupnija i lakša za instalaciju, iako se malo gubi na prostoru. Stoga je možda ipak prikladnija za neke jednostavnije prostore.

Ugradbeni vodokotlići se proizvode u debljinama 8, 12 i 16 cm. Za ispiranje se koristi 3/6l vode korištenjem dvokoličinskih tipki. Servisiranje vodokotlića je moguće kroz otvor koji prekriva tipka i vrlo je jednostavno. Uz jamstvo dobave rezervnih dijelova je 25 godina, korisnici mogu biti mirni – dodaju stručnjaci iz Geberita.

Prednost ugradbenih sistema je činjenica da su higijenski prikladniji i vizualno mogu dodatno podići razinu preglednosti i dizajna u kupaonici, i to raznovrsnim tipkama za aktiviranje koje se mogu birati u nekoliko boja i motiva koji će dodatno proljepšati prostor. Potrebno je oživjeti kupaonicu, maknuti se od spartanskog izgleda i usredotočiti se na vesele i jednostavne tipke za aktiviranje, dok će se kvaliteta i visoka razina higijene osigurati ugradbenim sanitarnim sistemima koji će ostati neprimjetni,  ali će odraditi savršen posao u pozadini.

O Geberitu

Geberit razvija, proizvodi i prodaje visoko kvalitetne, inteligentne proizvode i sustave za kupaonice te sanitarne uređaje. Geberit Grupu čini 15 tvornica u 7 država i 41 prodajna firma diljem svijeta. Glavnina proizvodnje grupe nalazi se u Švicarskoj, Njemačkoj, i Austriji, a na europskom tržištu leži i težište prodaje. Prodaja se brzo proširila i na istočni dio Europe gdje je i Hrvatska uključena predstavništvom i aktivnim sudjelovanjem u svim projektima.

www.geberit.hr