Profilni sistemi i zidne i stropne obloge

Poduzeće BAUKULIT nudi u svojoj širokoj paleti proizvoda UV-rezistentne obložne paanele postojane na utjecaje atmosferilija koji nude mnogobrojna rješenja za arhitektonsko i građevinsko fizikalno oblikovanje prostora. Za različite primjene u vanjskom i unutarnjem području paneli se mogu dobiti na tržištu već prema zahtjevima u izvedbi sa šupljim komorama ili kao masivni profili s ojačanjima od staklenih vlakana. Široka ponuda različitih tonova boja i dekora u klasičnoj optici prirodnog drveta omogućuju ugodno oblikovanje svakog ambijenta

Za optimalno očuvanje vrijednosti brine se ekstremno dugi vijek trajanja ovih proizvoda, za koje garantira BAUKULIT. Najstariji paneli još iz davne 1965. Godine još uvijek su u funkciji i optičkog top izgleda.

Novo: obložni paneli s aktivnom higijenom

Jedinu novost BAUKULIT nudi svojim certificiranim i zaštićenim obložnim panelom s aktivnom higijenom. MicrobanR zaštita higijene ugrađena u profil, koja se ne može isprati ni otapati uništava učinkovito bakterije i mikroorganizme koji dođu u doticaj s panelima. Idealni su tamo gdje je higijena iznimno važna ili gdje vanjski uvjeti pogoduju razvoju mikroorganizama.

www.baukulit.de