Projects Gallery

226: ovo je broj projekata provedenih u Italiji i ostatku svijeta talijanskim keramičkim pločicam sa više od 60 tvrtki, koji susada online u Projects Gallery  portala La Keramika Italiana (www.laceramicaitaliana.it / projekti ). 38 od njih ( pripadaju 40brendova)koji su predani na objavu tvrtki od početka 2012. Arhitektonski projekati provode se u suradnji s visoko kvalificiranihplaneruna i dizajn studijima i dizajnerima interijera tvrtki, koji su postal pravi reportaža zahvaljujući podršci kvalificiranihnovinara u ovom sektoru, kombinirajući oštro oko za ljepotu vrhunske kvalitete proizvoda, za mnoštvo potencijalnih koristi – ukući i izvan nje – tipične talijanske keramike.

Galerija se može pristupiti na dva načina: kroz “Projekt tjedna” ili putem opće galerije. Svakih sedam dana, poglavlje “Projekt tjedna” nudi prostor i uvid na opis odabranog projekta, s naglaskom na svoja specifična obilježja i ilustrira tehničkekarakteristike keramičkih materijala / upotrebljivost proizvoda. Za svaki projekt, dati su podaci na sudionike koji su uključeni – dobavljači pločica i sanitarija, distributeri, arhitekti i dizajneri, dobavljači polagači materijala – nadopunjuju vrhunskefotogalerije i  zanimljive članke koji ilustriraju najvažnije pojedinosti projekta , kao i opis tehničke standarde i proizvod.

Unutar opće galerije, arhitekturu dijele prema različitim namjena: Urbane rezidencijalne, iznimno urbano rezidencijalne,shoppinzi, rekreacija i društvenost , objekti iz javno ugostiteljskih područja, kulturna područja, sportski tereni, poslovni prostori, radionice i tvornice, prijevoz prostori, zdravstveni objekti i urbani namještaj. Svaki dio se sastoji od projekata osmišljenih s istom svrhom, dolaze zajedno kako bi stvorili veliku atraktivanu galeriju fotografija, do kojih se može doćijednim klik miša i vodi posjetitelje do svakog pojedinog projekta, gdje se može  naći iscrpan opis koji sadrži naslov rada, autor i dizajner, brand keramike  koji se koristio i tehničke specifikacije proizvoda koji se koristio. Različii kao i svako rješenje i rad može biti unaprijed različit, svi oni dijele jedan ključni element: uporabu talijanske keramike kao sirovine kojom mogu potaknuti kreativnost u stvaranju djela da svaki ima drugačiji i prepoznatljiv utjecaj.

Projekti Galerija stoga je namijenjena kao prestižna i vrlo vidljiv izlog u mogućnosti da će doći do svih internetskih korisnikai omogućiti im da istraže različite uporabe keramičkih pločica, nudeći nove poticaje za dizajn i svježe kreativne ideje za sveopću uporabu keramičkih materijala u sve veći broj aplikacija, kako u Italiji tako i u svijetu.

Za više informacija: Andrea Serri
Cersaie Press Office
Tel. +39 0536 818111 – Fax +39 0536 806510
Mobile +39  348 1504905
e-Mail pressoffice@cersaie.it

www.cersaie.it
Visit the website and follow “Building Dwelling Thinking” on: FB, TW, Vimeo

Ceramics of Italy, promosso da
CONFINDUSTRIA CERAMICA,
Associazione dell’Industria Ceramica Italiana,
è un marchio di Edi.Cer. Spa,
l’organizzatore di Cersaie.
Za informacije  : Viale Monte Santo, 40
41046 Sassuolo MO
Tel. +39 0536 804585 – Fax +39 0536 806510
www.laceramicaitaliana.it – info@laceramicaitaliana.it