SEXYINTERIJERI – Prostor kao užitak

Puno toga nam je sexy. Zašto to onda ne bi bili i namještaj i prostor?
Svojim dizajnom želim provocirati i potaknuti emocije. Tamo gdje nema ljubavi, strasti, ljepote, umjetnosti, ushita, nema niti erosa. Seksualnost nije tabu!

Mustang
The Deep Throat – detalj

 

 

 

 

 

 

 

Sexyinterijeri – “Prostor kao užitak”

Svaki prostor nam može biti sexy bez obzira na namjenu, važno da se u njemu osjećamo ugodno, poticajno, radosno i opušteno. Ta ideja se ogleda i u sloganu brenda SEXYINTERIJERI – “Prostor kao užitak”. On je ujedno i motivacija i cilj mojeg profesionalnog djelovanja.

Dizajniranje prostora je složeni proces i rezultat zajedničke interakcije s klijentima u svrhu višeg cilja uživanja u prostorima koji uvijek iznova osvježavaju i inspiriraju.

Presudan element u mom procesu stvaranja čine emocije. Puno vremena provodim u promišljanju prostora i proizvoda produkt dizajna. Tijekom kreativnog procesa često inspiraciju i motivaciju nalazim u arhitekturi, književnosti, glazbi, filmu, fotografiji, modi, slikarstvu i svim drugim umjetnostima ali i u svakodnevnici. Stoga u namještaju sjedinjujem doživljaje različitih umjetnosti što se ogleda u funkcionalnoj skulpturalnosti proizvoda te svaki od njih ima svoju priču i poruku.

Sexyinterijeri – Namještaj 

Da spomenem neke nazive:

modularna sofa „The Deep Throat“ provokativnog naziva i erotskog dizajna koji kao da vas tjera na ‘grijeh’,
– macho kubistička kožna fotelja “Men’s Secrets”, kao stvorena za neki pomalo otkačeni odvjetnički ured ( muške tajne toga naslonjača mogu biti poslovne, političke, ali i seksualne ),
– samostojeći “007 BAR” za čaše, boce raznih pića i s ukomponiranom rasvjetom unutar korpusa,
“Boudoir Collection” koju čine dva elementa namještaja naziva Madame i Mistery koji mogu egzistirati kao zasebni elementi ili se spajanjem stapaju u kutak za užitak,
“XXX Commode” završne obrade visokog sjaja u crvenoj boji s crnim reljefnim X-evima apliciranim na crveni kubus,
– skulpturalni komad namještaja naziva “Mustang”,
“Coquette Odette” modularna luksuzna sofa koja skriva u sebi osvjetljeni stakleni plesni podij s pripadajućom metalnom šipkom, te mnogi drugi.

Brojne mogućnosti kombinacija pojedinih elemenata su ono po čemu se očituje posebnost dizajna koji čini privatne, javne i poslovne prostore poželjnima.

Men’s secrets armchair leather

Svi proizvodi odišu ekskluzivom i luksuzom, visoke su kvalitete izrade, ručni rad i autorski dizajn. Moj namještaj je maštovit, strastven i pruža puno više od funkcionalnosti i ergonomije (što mi je bio jedan od primarnih segmenata prilikom osmišljavanja), dizajniranja i izvedbe jer namještaj ne smije biti „samo“ lijep, atraktivan i ugodan za oko.

Visoki standardi su posljedica moje sklonosti ka perfekcionizmu te podrazumijevaju garanciju visoke kvalitete materijala, izvedbe i udobnosti.

Surađujem s hrvatskim obrtnicima. Promišljam ideje i dizajniram skice i nacrte, koji se zahvaljujući znanju i vještinama hrvatskih proizvođača oblikuju u proizvode produkt dizajna. Svaki detalj na svim proizvodima je pomno i studiozno promišljen, a u konačnici i izveden.

Svaki proizvod može se prilagoditi željama naručitelja, a za mene je najveća sreća zadovoljstvo klijenata i njihovo uživanje u proizvodu.

No, poanta nije samo u namještaju, nego u kreiranju cjelokupnog prostora. Ponekad je dovoljno da jedan element namještaja potpuno promijeni prostor, učini ga drugačijim, izazovnijim, poticajnijim i “ot-kačenim” te korisniku pruži dodatan užitak i zadovoljstvo.

Wake Up For Make Up Collection

Posebno želim naglasiti da moj namještaj i cjelokupna priča SEXYINTERIJERI nije namijenjena isključivo individualnim korisnicima i stanovanju već se može fantastično uklopiti i nadopuniti sadržaje javne uporabe kao što su hoteli, apartmani, butici, poslovni prostori, galerije, razni klubovi, kafići itd.  Cilj je da prostori pobuđuju maštu promatrača, potiču emocije, inspiriraju, pružaju radost bivanja i da u njima nikada nije dosadno.

Moj cjelokupni autorski projekt prepoznat je i od umjetničko/dizajnerske struke na našim prostorima, a to potvrđuje i odabir moja tri rada za sudjelovanje na 55. zagrebačkom salonu primijenjene umjetnosti i dizajna u lipnju 2020. godine.

Oslobodite svoju strast! Tajna nije u namještaju. Ona je u dizajnu, prožetom erosom, koji pruža slobodu, stimulira i provocira. Ne razmišljajte o svojim granicama, razmišljajte drugačije i otkrivajte svoje mogućnosti. Oslobodite svoju intimu, zadovoljite svoju znatiželju,osvježite svoj životni stil. Vi određujete pravila.

Maštajte, krenite, ostvarite!

Autor IGOR PRODANOVIĆ dipl. ing.arh – Video: gradimo.hr_prezentacija_test (2).mp4

O namještaju, a i o osmišljavanju/dizajniranju cjelokupnih prostora možete se informirati na:


IGOR PRODANOVIĆ dipl. ing.arh
Mob:
 00385 91 465 7168
E-mail: igor.prodanovic65@gmail.comigor@sexyinterijeri.com
Web: www.sexyinterijeri.com
Facebook: https://www.facebook.com/Sexyinterijeri-100600784944415
Instagram: https://www.instagram.com/sexyinterijeri

Sve proizvode moguće je i vidjeti/opipati u prostoru u Zagrebu uz prijašnji dogovor za termin.

Fotografije: Miro Martinić

Video:gradimo.hr_prezentacija_test (2).mp4 007-BAR-Video_Slomo.mp4