Ugradbeni kuhinjski elementi

Kompetentnim nastupom i planiranjem moguće je svaku kuhinju sustavno i učinkovito modernizirati – ne samo modernim tehničkim dostignućima nego i novim radnim plohama, novim sudoperom, armaturama, pločicama, svjetlosnim lampama ili grijaćim sustavima.

Zahvaljujući modernizaciji vlastite kuhinje možemo joj osigurati odgovarajuće suvremene standarde i podići vrijednost ugradnjom učinkovitih tehničkih rješenja odnosno određenih suvremenih detalja.Moguće je ugraditi tehničke novine kao što je stroj za pranje suđa ili mikrovalna pećnica. Ili možemo zamijeniti zastarjele kuhinjske komponente.

Nakon modernizacije i ugradnje novih tehničkih rješenja i suvremenih komponenti popravit će se i ukupni vizualni izgled kuhinje.Što nas spriječava da u kuhinju ugradimo novi uređaj za usisavanja o odstranjivanje pare? Postoji odgovarajući oblici i dizajni ovih uređaja za različite tipove kuhinja. Odgovarajuća tehnička rješenja i kapacitet za svačije potrebe. Što nas spriječava da nabavimo mikrovalnu pećnicu.

Zdraviji način življenja, jednostavnija priprema hrane!

Zahvaljujući novoj tehnologiji sada je takav način pripreme hrane lagan i raznovrstan: tehnička rješenja prema potrebi i želji, tj. solo-uređaj ili kombinirani uređaj s mogućnošću pripreme roštilja, odnosno kombinacije roštilj + vrući zrak, različite veličine i boje, ugradbeni način ili samostalan uređaj, multifunkcijski uređaj za odleđivnje, zagrijavanje, pečenje, roštiljanje i sl.Što nas spriječava da ugradimo novi ili zamijenimo stari stroj za pranje posuđa? U usporedbi sa novim strojem za pranje posuđa, stari i već za \”mirovinu\” zreli uređaj izgleda staro u pravom smislu te riječi. Na ovaj način ponašamo se u skladu sa suvremenim ekološkim normama i štedimo vlastiti novac. I to upravo jer se novi uređaji prihvatljivi ekološki zahvaljujući tehnološkim rješenjima koja štede vodu i energiju, a osim toga nude i više slobode u korištenju.

Neosporni argumenti koji govore u korist suvremenih uređaja: izrazito tih i gotovo bešuman način rada, ušteda vode i energije i financijska ušteda, bolja zaštita posuđa tijekom pranja i blistavi sjaj opranog posuđa zahvaljujući novim metodama pranja, jednostavnije korištenje i stavljanje suđa u uređaj zahvaljujući pokretnim spremnicima, novi način sušenja posuđa. Već postojeće dekor ploče uglavnom nije potrebno mijenjati.

Argumenti koji zasigurno opravdavaju kupnju: ručno pranje posuđa u prosjeku je skuplje za 60% nego pranje u \”ekonomičnom radu\” suvremenog stroja za pranje suđa i istovremeno štedimo 3/4 vremena koliko nam je potrebno za ručno pranje.Što nas spriječava da zamijenimo stari hladnjak ili zamrzivač? Novi hladnjaci nude do 50% manje utrošene električne energije nasuprot 15 godina starih uređaja – od velike je to prednosti i za okoliš i za kućni budžet.Postižemo više osobnog komfora u kuhinji zahvaljujući ovakvim učinkovitim uštedama, optimalnom, tihom i brzom radu. A što je sa ugradnjom novog sudopera? Različiti materijali, boje i dizajni, npr. kvarcni pijesak, oplemenjeni čelik ili emajl, praktična i dobro izrađena oprema za Vašu kuhinju koja posjeduje mjesto za cijeđenje posuđa, zaštitu protiv prolaska otpadaka u odvodne cijevi, jednostavna ugradnja, održavanje i čišćenje jednostavno potvrđuju sve dobre strane novog kuhinjskog elementa.Osim toga postoje i armature atraktivno i lijepo dizajnirane koje se uklapaju sa sudoperima i nude dosta komfora u korištenju, koje točno reguliraju temperaturu i protočnost vode i koje se vrlo jednostavno postavljaju.