Kanali izrađeni od PEHD-a

Mufle WING kanal za linijsku odvodnju vanjskih površina, u potpunosti izrađen od polietilena visoke gustoće (HDPE), dužine 1000 mm, s utorima za spajanje u liniju, horizontalnim odvodima na bočnim stranicama (Ø40/63/110/160/200) i vertikalnim odvodom na kraju kanala (Ø110/160/200). Kanal je opremljen 4 mm rubom – dosjedom za rešetku izrađenim od pocinčanog ili nehrđajućeg čeličnog profila debljine 2 mm, u skladu s EU standardima – EN 1433. VIP kanal je idealan za područja gdje je potrebno udovoljiti visokim klasama nosivosti poput autocesta, garaža, parkirališta, industrijskih postrojenja, transportnih i kontejnerskih terminala, pomorskih i zračnih luka, itd. U nastavku se nalazi prikaz dostupnih dimenzija Mufle WING kanala i izbor pripadajućih pokrovnih rešetki.

više o mufle wing kanal

Mufle VIP kanal za linijsku odvodnju vanjskih površina, u potpunosti izrađen od polietilena visoke gustoće (HDPE), dužine 1000 mm, s utorima za spajanje u liniju, horizontalnim odvodima na bočnim stranicama (Ø40/63/110/160/200) i vertikalnim odvodom na kraju kanala (Ø110/160/200). Kanal je opremljen rubom – dosjedom za rešetku izrađenim od HDPE-a, u skladu s EU standardima – EN 1433. VIP kanal se može opremiti i plastičnim rešetkama te predstavlja iznimno pristupačno rješenje linijske odvodnje za privatne objekte. VIP kanal je idealan za komercijalne i sportske objekte, parkirališta, zelene površine, okoliš zgrada, pješačke zone, atletske staze, trgovačke centre, nogostupe, itd. U nastavku se nalazi prikaz dostupnih dimenzija Mufle VIP kanala i izbor pripadajućih pokrovnih rešetki.

više o mufle vip kanal

Mufle SLOPE kanal za linijsku odvodnju vanjskih površina, u potpunosti izrađen od polietilena visoke gustoće (HDPE), dužine 1000 mm, s utorima za spajanje u liniju, horizontalnim odvodima na bočnim stranicama (Ø40/63/110) i vertikalnim odvodom na kraju kanala (Ø110). Kanal je opremljen trokutastim rubom – dosjedom za rešetku izrađenim od pocinčanog ili nehrđajućeg čeličnog profila deljine 1,25 mm, a bočni sidreni produžetci za učvršćenje u betonsku oblogu su dostupni na zahtjev. Kanal i pripadajuće rešetke su izrađeni u skladu s EU standardima – EN 1433. SLOPE kanal je idealan za područja gdje je potrebna visoka klasa nosivosti odvodnog sustava (ceste, autoceste, odvodnju raskrižja, parkirališta, industrijska postrojenja, itd.). U nastavku se nalazi prikaz dostupnih dimenzija Mufle SLOPE kanala i izbor pripadajućih pokrovnih rešetki.

više o mufle slope kanal

Mufle PLUS kanal za linijsku odvodnju vanjskih površina, u potpunosti izrađen od polietilena visoke gustoće (HDPE), dužine 1000 mm, s utorima za spajanje u liniju, horizontalnim odvodima na bočnim stranicama (Ø40/63/110) i vertikalnim odvodom na kraju kanala (Ø110). Kanal je opremljen rubom – dosjedom za rešetku izrađenim od pocinčanog ili nehrđajućeg čeličnog profila deljine 2 mm s bočnim sidrenim produžetcima za učvršćenje u betonsku oblogu kanala, u skladu s EU standardima – EN 1433. PLUS kanal je idealan za područja gdje je potrebna visoka klasa nosivosti odvodnog sustava (autoceste, industrijska postrojenja, luke, dokovi, transportni i kontejnerski terminali, zračne luke, itd.). U nastavku se nalazi prikaz dostupnih dimenzija Mufle PLUS kanala i izbor pripadajućih pokrovnih rešetki.

više o mufle plus kanal

Mufle EASY kanal za linijsku odvodnju vanjskih površina, u potpunosti izrađen od polietilena visoke gustoće (HDPE), dužine 1000 mm, s utorima za spajanje u liniju, horizontalnim odvodima na bočnim stranicama i vertikalnim odvodom na kraju kanala. Kanal i pripadajuće rešetke su izrađeni u skladu s EU standardima, EN 1433 – Kanali za odvodnju pješačkih zona i zona za vozila. EASY kanal je idealan za situacije kada je potrebno voditi računa o izgledu i estetskom skladu s okolinom. Rešetke se polažu preko ruba kanala i nalaze se do okolne podne obloge. EASY kanal je odlično rješenje za odvodnju privatnih i komercijalnih objekata, nogostupa, parkirališta, pješačkih zona i sportskih objekata. U nastavku se nalazi prikaz dostupnih dimenzija  Mufle EASY kanala i izbor pripadajućih pokrovnih rešetki.

više o mufle easy kanal

Mufle SMART kanal za linijsku odvodnju vanjskih površina, u potpunosti izrađen od polietilena visoke gustoće (HDPE), dužine 1000 mm, s utorima za spajanje u liniju, horizontalnim odvodima na bočnim stranicama (Ø63/110) i vertikalnim odvodom na kraju kanala (Ø110). Kanal je opremljen 2,4 mm rubom – dosjedom za rešetku izrađenim od pocinčanog ili nehrđajućeg čeličnog profila deljine 1,2 mm. Kanal i pripadajuće rešetke su izrađeni u skladu s EU standardima – EN 1433. SMART kanal je idealan za područja gdje je potrebna visoka klasa nosivosti odvodnog sustava (ceste, odvodnja raskrižja, parkirališta, prilazni putevi, itd.). U nastavku se nalazi prikaz dostupnih dimenzija Mufle SMART kanala i izbor pripadajućih pokrovnih rešetki.

više o mufle smart kanal

Mufle SKIP kanal za linijsku odvodnju vanjskih površina, u potpunosti izrađen od polietilena visoke gustoće (HDPE), dužine 1000 mm, s utorima za spajanje u liniju, horizontalnim odvodima na bočnim stranicama (Ø40/63) i vertikalnim odvodom na kraju kanala (Ø110). Kanal je opremljen rubom – dosjedom za rešetku izrađenim od HDPE-a, u skladu s EU standardima – EN 1433. SKIP kanal se može opremiti i plastičnim rešetkama te predstavlja iznimno jeftino rješenje linijske odvodnje za privatne objekte. SKIP kanal je idealan za privatne i komercijalne objekte, privatna parkirališta, dvorišta, terase, sportske objekte i terene, pješačke zone, zelene površine, trgovačke centre, nogostupe, itd. U nastavku se nalazi prikaz dostupnih dimenzija Mufle SKIP kanala i izbor pripadajućih pokrovnih rešetki.

više o mufle skip kanal

Mufle FLAT kanal za linijsku odvodnju vanjskih površina, u potpunosti izrađen od polietilena visoke gustoće (HDPE), dužine 1000 mm, s utorima za spajanje u liniju, horizontalnim odvodima na bočnim stranicama (Ø40/63) i vertikalnim odvodom na kraju kanala (Ø110). Kanal i pripadajuće rešetke su izrađeni u skladu s EU standardima – EN 1433. FLAT kanal je idealan za situacije kada je potrebno voditi računa o izgledu i estetskom skladu s okolinom. Također, niska visina ugradnje i ravno dno kanala čine ga idealnim za situacije kada je visina prostora za ugradnju ograničena. Rešetke se polažu preko ruba kanala i nalaze se do okolne podne obloge. FLAT kanal je odlično rješenje za odvodnju privatnih i komercijalnih objekata, nogostupa, privatnih parkirališta, pješačkih zona, terasa, dvorišta, trgova, sportskih terena, itd. U nastavku se nalazi prikaz dostupnih dimenzija  Mufle FLAT kanala i izbor pripadajućih pokrovnih rešetki.