2. Kongres malih i srednjih poduzetnika “budi svoj gospodar”

ZAGREB – 30. studenog 2005. godine u Zagrebu, u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, u vremenu od 12.00 do 15.00 održat će se 2. kongres malih i srednjih poduzetnika “Budi svoj gospodar” u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca – Udruge malih i srednjih poduzetnika, pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade RH, dr.sc. Ive Sanadera.

Ovogodišnja tema kongresa je Poslovanje na crno: uzroci, posljedice, rješenja. Pozdravnim govorima sudionicima će se obratiti predsjednik Vlade RH dr.sc. Ivo Sanader, predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca g. Emil Tedeschi, predsjednik udruge malih i srednjih poduzetnika g. Alan Žepec. Nakon uvodnih govora slijedi moderirana rasprava u kojoj će sudjelovati ključne osobe iz političkog i gospodarskog života, koje će dati relevantne odgovore na Vaša pitanja. Moderatorica rasprave će biti gđa. Tončica Čeljuska. Tijekom rasprave će se o problemu poslovanja na crno odnosno sive ekonomije raspravljati sa više strana te ukazati na moguće uzroke, posljedice i rješenja. Nakon glavnog dijela kongresa, sudionicima će se omogućiti da u nekoliko manjih skupina izravno postave pitanja sudionicima panel rasprave, da porazgovaraju i dobiju odgovore na svoja pitanja ili naprosto nastave razgovor u neformalnom okruženju.

Doprinesite radu kongresa Pozivamo vas da se već sada svojim doprinosom aktivno uključite u Kongres te vas molimo da na web stranici kongresa www.msp-kongres.com ispunite Anketu o uvjetima poslovanja u Hrvatskoj jer nas zanima vaše mišljenje da li su i koliko ispunjeni prošlogodišnji zahtjevi malih i srednjih poduzetnika postavljeni u Deklaraciji. Putem Ankete imate priliku postaviti i pitanja iz područja koja vas interesiraju, a nakon što ih uputimo nadležnim osobama, dobit ćete odgovor na kongresu. Sve ostale informacije o 2. kongresu malih i srednjih poduzetnika potražite na web stranici kongresa: www.msp-kongres.com Pozivamo Vas da nam se pridružite na 2. kongresu malih i srednjih poduzetnika 30. studenog 2005. i doprinesete rješavanju problema koji tište poduzetnike i hrvatsko gospodarstvo u cjelini. PRIJAVI SE KONTAKT Sponzori: Generalni sponzor: T-HT. Zlatni sponzor: Microsoft. Organizacijski partneri: Zavod za poslovna istraživanja, Hrvatska banka za obnovu i razvoj, Image Haddad, PES, Quo Vadis, Sitopapir, WLW. Gastro partneri: Podravka, Catering Zvona. Komunikacijski partneri: City Express, FINA. Medijski pokrovitelji: Banka, EUkonomist, IBS, Novi list, Obiteljski radio, Outdoor Akzent, Večernji list, VIDI. Izvor: www.hup.hr

]]>