Konferencija će se održati u srijedu, 8. rujna 2021. u 12 sati na adresi Ilica 71, ispred zgrade koja još čeka na obnovu od potresa

Društvo arhitekata Zagreba poziva vas na konferenciju za medije povodom održavanja ArhiBau 2021 “Sajma kulture građenja i održivog razvoja“. Konferencija će se održati u srijedu, 8. rujna 2021. u 12 sati na adresi Ilica 71, ispred zgrade koja još čeka na obnovu od potresa.

Na konferenciji će se najaviti održavanje sajma Arhibau 2021 te će biti riječi i o obnovi Zagreba nakon potresa, a medijima će se obratiti glumac i redatelj Rene Medvešek koji je ujedno i stanar zgrade u Ilici 71, predsjednik Društva arhitekata Zagreba Tihomil Matković, direktorica Colliers Advisoryja Vedrana Likan, potpredsjednica HGK za graditeljstvo i promet Mirjana Čagalj i zamjenik gradonačelnika grada Zagreba Luka Korlaet.

ArhiBau – najveći sajam graditeljstva u regiji i sajam kulture građenja i održivog razvoja, u sklopu kojega će se održati i stručna konferencija na temu inicijative Novog europskog Bauhausa i budućnosti nakon kriza, održat će se od 7. do 9. listopada u Areni Zagreb u organizaciji Društva arhitekata Zagreba, a Hrvatska gospodarska komora glavni je partner događanja.

Više o sajmu na www.arhibau.hr