Automechanika 2012 – unaprijed dostupan virtualni obilazak Boscheva izložbenog štanda

Od 4. rujna 2012. posjetitelji će moći napraviti virtualni obilazak i dobiti informacije o izložbenom štandu na posebnoj mrežnoj stranici sajma Automechanika na adresi www.bosch-automechanika.com.

Mrežna stranica također nudi brojne informacije o izložbi uključujući mapu na kojoj je prikazan raspored štandova s mogućim rutama i počecima predstavljanja i demonstracija uživo. Slike i videosnimke kao i medijateka za preuzimanje brošura mogu se pronaći na mrežnoj stranici. Za pametne telefone na raspolaganju stoji i mrežna stranica s individualnim opcijama poput osobnog planiranja ruta kroz prostor sajma Automechanika i podsjetnik koji upozorava na termine sajamskih manifestacija.

Poslovno područje Odjela autoopreme (AA) trgovinama i radionicama diljem svijeta nudi cjelokupnu opremu za dijagnostiku i radionice kao i opsežan asortiman rezervnih dijelova za motorna i gospodarska vozila – od novih dijelova preko repariranih dijelova pa do rješenja za popravke. Ponuda proizvoda Odjela autoopreme sastoji se od Boschevih proizvoda originalne opreme kao i samostalno razvijenih i proizvedenih proizvoda i usluga za područje autoopreme. Više od 10 000 zaposlenika u 140 zemalja kao i logistička mreža diljem svijeta osiguravaju da oko 450 000 različitih rezervnih dijelova brzo i pravovremeno dođe do kupca. Odjel autoopreme pod oznakom „Dijagnostika“ nudi ispitnu i radioničku tehnologiju, softver za dijagnostiku, servisnu obuku kao i tehničke informacije i servisne usluge. To poslovno područje odgovorno je i za franšizu radionica Boscheva servisa automobila, najveći nezavisni lanac radionica u cijelom svijetu s oko 15 000 franšiza i „AutoCrew“ s više od 500 partnera.

Više informacija možete pronaći na www.bosch-automotive.com

Bosch Grupa vodeći je globalni dobavljač tehnologije i usluga. U poslovnoj 2011. Više od 300.000 zaposlenika ostvarilo je promet od 51,5 milijarde eura na području automobilskih i industrijskih tehnologija, trajnih potrošnih dobara i građevinskih tehnologija. Grupa Bosch sastoji se od društva Robert Bosch GmbH i više od 350 društava-kćeri i regionalnih društava u oko 60 zemalja. Ako ubrojimo i njegove prodajne i servisne partnere, Bosch ima svoje predstavnike u oko 150 zemalja. Ova svjetska mreža za razvoj, proizvodnju i prodaju temelj je za daljnji rast. Bosch je u 2011. godini potrošio oko 4,2 milijarde eura na istraživanje i razvoj te je prijavio preko 4100 patenata diljem svijeta. S pomoću svih svojih proizvoda i usluga Bosch unapređuje kvalitetu života nudeći inovativna i korisna rješenja.

Dodatne informacije možete pronaći na www.bosch.com