BelRE IV međunarodni sajam nekretnina i investicija 05-07 Novembar 2009 Beogradski sajam HALA 5

Četvrti međunarodni sajam nekretnina i investicija BelRE održava se od 05. do 07. novembra na Beogradskom sajmu.

Kao i prethodnih godina, na BelRE sajmu, okupiće se investitori, graditelji, vlasnici zemljišta, arhitekte, projektni menadžeri, konsultanti, posrednici u prometu nekretnina i krajnji korisnici.

Među izlagačima su: Bomex Holding, Colliers International Srbija i Crna Gora,Verano group, Hypo Rent, Erste banka, Tradeunique, Legat, Yu kapital, Smart-invest doo Budva, Immorent, Trimo Inžinjering, Hemel, Profitim, Eurostan, Europa Exclusive, Radulović RE, grad Zrenjanin, opština Kanjiža, Danos – BNP Paribas, jedna od tri najveće evropske finansijske grupacije. Glavni sponzor je Bomex Holding, kompanija koja ulazi na tržište nekretnina Srbije i regiona sa punom svešću o potrebama krajnjih korisnika za kvalitetnim i oplemenjenim životnim i radnim prostorom. Bomex na BelRE sajmu predstavlja jedinstven i po svemu ekskluzivan projekat na Dedinju, Royal apartments. Welcome sponzor BelRE sajma je Verano Group i tradicionalni opening parti će biti u Hotelu Zira. Na BelRE konferenciji govoriće se o mogućnostima za razvoj tržišta nekretnina u Srbiji i regionu, koji biznis modeli su se pokazali najefikasnijim u trenutnom kontekstu, da li će Srbija, Hrvatska, Slovenija i Crna Gora ostati atraktivne za investicije, urbanom menadžmentu, nacrtu zakona o posredovanju u prometu nepokretnosti, kako preživeti krizu i obezbediti najbolje uslove u bankama. Među potvrđenim govornicima su: Robert Schweizer, CEO Balkans RE i potpredsednik za investicije za region centralne Evrope u jednom od najvećih investicionih fondova, Merrill Lynch, Jovan Jovanović, Direktor Danos-BNP Paribas, jedne od tri najveće finansijske grupacije u Evropi, Goran Gojaković, Direktor investicija Bomex Holding, Jovi ca Jakovac, direktor Colliers Int., Žaklina Gligorijević, direktorka Urbanističkog zavoda Beograda, Dušan protić, pomoćnik Ministra trgovine i usluga i mnogi drugi. Povodom sajma biće objavljen i 4. broj BelRE magazina, u kome će se naći informacije o novim projektima, ekskluzivnim naseljima, ponudi kredita, projektnog finansiranja i lizinga. Beogradski sajam nekretnina, BelRE je postao najznačajniji događaj na tržištu nekretnina u regionu. Prvi BelRE sajam održan je 2006. godine – kada je Beograd proglašen za grad budućnosti južne Evrope, a Srbija dobila status kopredsedavajućeg u OECD-u. Prošlogodišnji BelRE je imao preko 90 izlagača iz Srbije, Crne Gore, BiH, Slovenije, Italije, Bugarske, Rumunije, Austrije, Španije, Rusije i preko 4500 posetilaca. Ove godine, sa nešto manjim brojem izlagača, pod sloganom Vreme je za kupovinu dočekujemo investitore iz zemlje i inostranstva. Istraživanja pok azuju da su cene u regionu na najnižem nivou u poslednjih nekoliko godina, i da će već od sledeće godine početi da rastu. Registrujte se kao novinar na stranici press na \”>www.belre.org. Prisustvujte svečanom otvaranju sajma, opening partiju i BelRE konferenciji. Za sve dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte.

Dušica Gaković PR Officer Dynamic Communications Group doo Cara Nikolaja II 90, 11000 Beograd +381 11 344 0247 +381 63 33 00 80 dusica.gakovic@dcgdcg.com www.belre.org