Buderus – tehnika grijanja uljem

Grijanje na ulje – Zainteresirani ste za novi sistem grijanja? Gradite novu kuću ili renovirate staru? Ili Vas jednostavno zanima koje mogućnosti postoje za uštedu energije u grijanju u budućnosti?

Buderus Heiztechnik kao jedan je od najpoznatijih svjetskih proizvođača opreme za grijanje nudi Vam jednostavna i optimalna rješenja kao odgovore na Vaša pitanja. Danas predstavljamo sisteme za grijanje na ulje i plin. LJEVANOŽELJEZNI ULJNI KOTAO LOGANO G115 – ŠTEDLJIVA TOPLINSKA CENTRALA Ekonomičnost i dugotrajnost najvažniji su kriteriji prilikom odabira novog sistema grijanja. Stoga je Buderus lijevani kotao Logano G115 s integriranim visokoučinskim uljnim plamenikom za jedno- i višeobiteljske kuće u najužem izboru. U kombinaciji sa ili bez spremnika za pripremu tople vode, te sa znakom zaštite okoline “Plavi anđeo”. Niskotemperaturni kotlovi od visokokvalitetnog sivog lijeva mogu ispuniti sve zahtjeve, s obzirom na štedljivi pogon grijanja, robusnost, komfor i niske emisije štetnih tvari. Da bi se ulje kao energent još bolje iskoristilo, moguće je s kotlom Logano G115 isporučiti i uljni kondenzacijski izmjenjivač topline.

Prednosti: -Ekonomičnost, s normnim stupnjem iskorištenja do 96%. -Optimalna sigurnost investicije usljed dugog vijeka trajanja kotla. -Lagan, visokomoderan plamenik. -Inteligentna i štedljiva regulacija. -Atraktivan izgled. -Posebno dugotrajan zahvaljujući robusnom specijalnom sivom lijevu. -Minimalna emisija štetnih tvari ostvarena optimalnim izgaranjem. -Rade tiho, zahvaljujući prikladno dimenzioniranom Unit plameniku, tzv. “plavim plamenom” Uz ovu vrstu kotlova moguće je isporučiti i plinske predtlačne plamenike, neovisne o kotlu.

ATMOSFERSKI PLINSKI KOTAO LOGANO G124 – UČINKOVITOST KAO SISTEM Logano G124 nudi standardni učinak u kvaliteti marke Buderus. Bez skupe posebne opreme, ali sa svime što odlikuje visokokvalitetno i suvremeno grijanje: s modernom regulacijskom tehnikom, plinskim plamenikom bez ventilatora, s malom emisijom štetnih tvari u dimnim plinovima, u kombinaciji sa ili bez spremnika za pripremu tople vode, te sa znakom zaštite okoline “Plavi anđeo”. Niskotemperaturni kotlovi od visokokvalitetnog sivog lijeva mogu ispuniti sve zahtjeve, s obzirom na štedljivi pogon grijanja, robusnost, komfor i niske emisije štetnih tvari. Buderusova “thermostream” tehnologija povećava sigurnost u upotrebi, te produžuje životni vijek kotla. Prednosti: -Ekonomičnost, s normnim stupnjem iskorištenja do 92%. -Optimalna sigurnost investicije uslijed dugog vijeka trajanja kotla. -Lagan, visokomoderan plamenik za štedljivu upotrebu. -Inteligentna i štedljiva regulacija. -Veliki izbor snaga; od 9-32 kW. -Posebno dugotrajan zahvaljujući robusnom specijalnom sivom lijevu. -Minimalna emisija štetnih tvari ostvarena optimalnim izgaranjem. -Brza i jednostavna montaža Izvor: Stručni časopis Hausbau www.mbi.hr

]]>