Direktor REXPO-a Oliver Kumrić imenovan pomoćnikom ministra

Direktor REXPO sajma Oliver Kumrić imenovan je pomoćnikom ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatka Komadine, a na novoj će funkciji biti usmjeren na strateške infrastrukturne investicije.Vođenje projekta REXPO sajma preuzimaju Sanda Marušić i mr.sc.Ivica Jujnović, koji su aktivno angažirani na organizaciji sajma od početka 2011.godine.

Prelaskom na novu funkciju prestaje angažman gospodina Kumrića na projektu REXPO Zagreb 2012, no zasigurno neće izostati njegova podrška REXPO sajmu, čiji je i idejni začetnik.

– Naša jadranska regija najatraktivnija je ulagačka destinacija u Europi, a hrvatska građevinska industrija bi se zbog neprocjenjivog iskustva prikupljenog u realizaciji velikog investicijskog ciklusa u domaću infrastrukturu i privatne nekretninske projekte trebala pozicionirati kao predvodnik investicija u regiji. Zato je Hrvatska prirodna destinacija za organizaciju najvećeg investicijskog sajma u regiji – izjavio je Oliver Kumrić, koji ima veliko iskustvo u vođenju investicijskih projekata u Hrvatskoj i inozemstvu.

Nakon završenog Građevinskog fakulteta u Zagrebu, Kumrić završava MBA Poslovnog upravljanja u graditeljstvu na Sveučilištu u Zagrebu, a obrazovanje nastavlja u New Yorku, gdje dobiva Certificate in Real Estate Finance and Investment. Radno iskustvo započeo je SAD-u kao office menadžer u Newport Dunes Resort Ltd., nakon čega se usavršava u Teheranu i 2008. godine vraća u Zagreb, gdje nastavlja raditi u respektabilnim hrvatskim tvrtkama te 2011. godine osniva tvrtku Expositum d.o.o., koja vodi projekt REXPO Zagreb 2012.

rexpo.hr