Financijska izvješća zgrada dostupna građanima

OSIJEK – Multimedijalnom prezentacijom predstavljena je nova internet-stranica Zavoda za stanovanje d.o.o. Osijek, preko koje se građani mogu informirati o svim oblicima poslovanja Zavoda.

Na novoj se stranici, www.zavodzastanovanje.hr, nalaze i financijska izvješća svih stambenih zgrada koje su pod upravljanjem Zavoda za stanovanje te je na taj način osigurana potpuna transparentnost rada ove tvrtke. – Stranica koja je prethodila ovoj, osim toga što je imala nejasan naziv, zastarjela je, a podatci na njoj nisu bili ažurirani, tako da je izrada nova stranice bila neophodna. S novim segmentima, posebno formiranim preglednikom financijskih izvješća, prva smo i jedina ozbiljna tvrtka za upravljanje nekretninama čiji je rad u potpunosti transparentan i dostupan svima – rekao je prilikom predstavljanja stranice Mate Radeljić, direktor Zavoda za stanovanje d.o.o. Osijek.

Na stranici je detaljno objašnjen i nov projekt kreditiranja suvlasnika stambeno-poslovnih zgrada te su za korisnike usluga Zavoda zainteresirane za obnovu zgrada postavljeni i svi obrasci potrebni za kredit. Prezentiran je i projekt etažiranja nekretnina, a kao novost istaknut je i segment stranice u sklopu kojega će građani moći pratiti dinamiku obavljanja radova na stambenim zgradama pod upravljanjem Zavoda. – Početkom svakog mjeseca na stranici će biti istaknuti radovi koji će se u tom mjesecu obavljati na stambenim zgradama. Trudit ćemo se da na stranicama prezentiramo i izgled zgrada prije i poslije uređenja kako bi naši korisnici imali uvid u dinamiku i kvalitetu radova – rekao je Radeljić. Autor: I.KUKIĆ Izvor: Glas Slavonije www.glas-slavonije.hr

]]>