Geberit vodokotlići – 100 godina kvalitete i higijene

Sanitarna higijena stoljećima je bila glavna tema svih inovatora koji su pokušavali pronaći pravo rješenje za kvalitetan odvod i savršenu higijensku sigurnost. Švicarski proizvođač Geberit prihvatio je izazov i sada već godinama prikuplja iskustva te razvija najmodernije vodokotliće. Prvi model vodokotlića bio je izum koji je za sva vremena promijenio koncepciju korištenja sanitarnog prostora, od tog trenutka modernizacija je postajala sve veća, inovacija je bilo sve više dok je kvaliteta neprekidno rasla.

Danas vodokotlić pored besprijekornog funkcioniranja mora zadovoljiti i estetske zahtjeve korisnika. Već skoro pola stoljeća vodokotlić nije samo kutija koja se stavlja na zid, nego se može i ukloniti od pogleda ugrađivanjem u zid. A u zadnje vrijeme vodokotlić je dostupan i kao pravi dizajnerski komad.

Kupaonice danas

U posljednje vrijeme kupaonice postaju pravi mali izložni prostori, puni detalja, boja i dizajnerskih ukrasa. Vodokotlići se praktički više i ne vide, tipke za aktiviranje vode su obojene i zapravo se svi proizvodi precizno uklapaju u cjelokupni dizajn kupaonica. Usklađenost i dizajn jednako su važni koliko i kvaliteta proizvoda.

Nakon 100 godina, koliko je prošlo od prvog patentiranog vodokotlića, nitko ne može zamisliti WC bez njega. Princip rada ovog jedinstvenog i inovativnog proizvoda uvijek je isti, samo su se promijenili glavni materijali, dizajn i tehnička savršenost, koja je plod jačanja modernizacije i tehnologije. Nitko nije mogao znati da će tako jednostavan proizvod ostaviti toliko dubok trag i postati neizbježan u svakodnevnom životu, on nam omogućava da svaki dan higijenu održavamo, a da zapravo i ne primjećujemo koliko je to nekada, prije 100 godina, bilo teško.

www.geberit.hr