Grijaće mramorne ploče Mramoterm

Zdravo i ugodno

Mramoterm grijanje je zdravije i ugodnije. U odnosu na klasični način grijanja isušivanje zraka i razlika između stropa i poda, svedena je na minimum. Potpuno smo eliminirali sva štetna zračenja, buku i vibracije, mogućnost opeklina ili strujnog udara dodirom. Grijaća mramorna ploča se priključuje na izvor napajanja AC 230 V preko termostata kojim reguliramo željenu sobnu temperaturu u svakoj prostoriji zasebno.

TEHNIČKI PODACI

MRAMOTERM grijanje najveću učinkovitost postiže uz vlastitu termostatsku regulaciju, a uključeno 24 sata dnevno ima optimalan odnos potrošnje el. energije i ugodne topline. Nakon priključenja na izvor napajanja, Mramoterm grijaća ploča će se zagrijati u ovisnosti od vanjske, sobne ili temperature same mase ploče, za cca. 30 do 40 minuta, na radnu temperaturu od cca. 80°C.

Temperatura na površini Mramoterm grijaće ploče je neovisna o regulaciji temperature u prostoriji. Mramoterm ploča štedi 25-50% energije u odnosu na ostale vrste grijanja. Toplinskim zračenjem zagrijavaju se čvrsta tijela, koja služe kao spremnici topline održavajući ugodnu temperaturu u prostoru s potrošnjom od cca. 400 – 500 Wh po m2/24h. Montira se brzo i jednostavno na bilo koji zid u prostoriji ne remeteći estetsku vrijednost prostora. Nema potrebe za održavanjem, popravcima ili velikim radovima.

Ekološki

Sve navedeno govori da kupnja proizvoda, a naročito onih među kojima živimo, ne bi smjela biti hir i razmetanje već odgovoran postupak, ponajprije prema samom sebi, te se nadamo da ćete odabrati naš proizvod koji će Vam zasigurno biti dugogodišnji pratilac u životu kako zbog cijene tako i zbog čistoće iskorištavanja i očuvanja čistog okoliša. MRAMOTERM Vam omogućava živjeti zdravije i ugodnije kao

POTPUNO RJEŠENJE grijanja.

MRAMOTERM

Marinići b.b.

51216, Viškovo Hrvatska ++ 385 (0)51 257-414

mramoterm@mramoterm.hr

www.mramoterm.hr

]]>