HOLCIM za svoje najvjernije partnere organizira HOLCIM AKADEMIJU PRODAJE

ZAGREB – 9. lipnja u Zagrebu održana je treća po redu edukacija u sklopu Holcim Akademije Prodaje koju Holcim d.o.o. organizira za svoje najvjernije partnere. Riječ je o poslovnim edukacijama na temu „Unaprjeđenje prodajnih vještina“ koje Holcim organizira u suradnji s poduzećem PUPPIS poslovno savjetovanje iz Rijeke, a namijenjena je prvenstveno prodavačima na skladištima građevnog materijala.

Dvadeset sudionika edukacije u Zagrebu ocijenilo ju je kao izrazito primjenjivom u svakodnevnim poslovnim situacijama. Neke od zanimljivih tema koje su pronašle mjesto u Holcim Akademiji Prodaje su kako pristupiti kupcu koji ulazi na skladište građevnog materijala, kako ostvariti prvi kontakt s kupcem i kako analizirati njihove potrebe. Edukacija je također sadržala zanimljive simulacije u kojima su sudionici vježbali savjetovanje kupca sa stvarnim sugovornikom i stvarnim proizvodima Holcim Majstor cement i Holcim Ekspert cement. Završni dio edukacije bio je posvećen predstavljanju i argumentaciji posebnih proizvoda u Holcim asortimanu Vivacal i Agrocal. Ova dva proizvoda, nositelja znaka Hrvatske kvalitete, predstavljaju izvrsne pomoćnike u poljoprivredi. Vivacal granule i mikrogranule kalcija predstavljaju prirodan izvor kalcija u hranidbi životinja čijom se upotrebom npr. kod kokoši nesilica lom ljuske jajeta smanjuje za 30%. Agrocal granule i mikrogranule su proizvodi potpuno prihvatljiv za konvencionalnu i organsku poljoprivredu, a predstavlja prirodan izvor kalcija za bržu i učinkovitiju kalcifikaciju i poboljšanje kiselih tala.

U Holcimu navode da im je želja bila kroz ovaj projekt pružiti dodatnu uslugu njihovim partnerima te razvijati međusobne odnose kroz obostrano korisne aktivnosti. Prvenstveni naglasak cjelokupne edukacije je stavljen na unapređenje prodajnih tehnika i prezentacijskih znanja ljudi koji direktno rade s krajnjim kupcima na skladištu građevnog materijala i prodaju Holcim proizvode. Branimir Sopta, regionalni direktor prodaje cementa, navodi kako je iznimno zadovoljan odazivom i pozitivnim reakcijama njihovih partnera što samo potvrđuje potrebu za organiziranjem ovakvog tipa međusobnih druženja i edukacija.

Nakon Zagreba Holcim Akademija prodaje se nastavlja u Donjoj Stubici i Sv. Martinu.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju: Danijela Filipović Marketing E: danijela.filipovic@holcim.com tel: +385 1 6591109 mob: 098 9822 629