Human Resource Management Arena

ZAGREB – Osobita nam je čast najaviti 4. godišnju Human Resource Management Arenu koja će se od 12. – 15. listopada 2005. godine održati u hotelu Diamant u Poreču.

Nakon prošlogodišnjih konferencija sa više od 150 sudionika, ovogodišnja je još ambicioznija. Trodnevni program omogućava široku pokrivenost tema prezentiranih od strane vrhunskih domaćih i stranih izlagača. Konferencija uz kvalitetna i zanimljiva predavanju pruža i izvanredne mogućnosti za networking i razmjenu znanja i ideja među sudionicima. Pozivamo Vas da sudjelujete na konferenciji i tako dodatno usavršite svoja saznanja o ljudskim resursima i leadershipu. Pozivamo Vas da prisustvujete predavanjima top predavača kao : -direktori upravljanja ljudskim resursima nekih od najznačajnih i najdinamičnijih međunarodnih organizacija, kao što su direktor HR za Europu i Središnju Aziju u Svjetskoj banci, Femi Badaki i HR direktor Tele2, Thomas Ekvall – vodeća imena hrvatskog HR kao što su Zoran Sušanj, Jasmina Sočković, Laura Bendeković, Jasenka Maltarić Dujnić i drugi – vodeći hrvatski znanstvenici, humanisti i manageri kao što su Miroslav Radman, Goran Radman, Zora Subotić i Goran Milas.

Ujedno se radujemo zajedničkom druženju u prekrasnom hotelu Diamant u kojem možete uživati u čarima welness centra.Napominjemo kako Vam je, nakon izgradnje nove prometne infrastrukture, automobilom do hotela Diamant potrebno od Zagreba samo 2 sata i 15 minuta. Nakon prošlogodišnjih konferencija s više od 150 sudionika, ovogodišnja je još ambicioznija. Trodnevni program omogućava široku pokrivenost tema prezentiranih od strane vrhunskih domaćih i stranih predavača. Program uvažava centralnu poziciju upravljanja ljudskim resursima u poslovanju poduzeća, ali i utjecaj na društvo općenito. Doprinosi govornika su stoga podijeljeni u nekoliko cjelina: – opće teme koje se tiču ljudskih resursa; – osnovne teme upravljanja ljudskim resursima; – prezentacija alata i najboljih praksi u upravljanju ljudskim resursima. Među općim temama su izlaganja o Uvjetima za kreativnost, o Ljudskim resursima kao nužnom uvjetu za konkurentnost poduzeća i o Tipologiji hrvatskih managera. Predavanja kao što su ona o Vodstvu (leadership) na konkurentnom tržištu, Utjecaju upravljanja pomoću ciljeva na motivaciju, te prezentacija rezultata inicijalnog istraživanja za dodjelu certifikata Poslodavac Partner – centralnog projekta u HR struci u Hrvatskoj danas – bave se temeljnim temama HR-a. U dijelu koji se tiče alata i najboljih praksi govorit će se o Centrima za procjenu, o Upravljanju znanjem, o MBTI i o istraživanju stavova. Većina modula bit će interaktivna s dovoljno vremena za pitanja i odgovore, a koncept omogućava intenzivnu komunikaciju sudionika i predavača tijekom formalnih i neformalnih dijelova, kao što su svečana večera, karaoke show, izlet iznenađenja, nagradne igre i nastup komičara! Vidimo se u Poreču!

KOME JE KONFERENCIJA NAMIJENJENA ZAŠTO SUDJELOVATI NA KONFERENCIJI PROGRAM KONFERENCIJE CIJENA I PRIJAVA SMJEŠTAJ I REZERVACIJE KAKO DOPUTOVATI NA HRMA 2005 Izvor: SELECTIO d.o.o. www.hrma.hr

]]>