Izgled tradicije. Miris doma

Ergonomski, u retro stilu dizajnirani upravljački gumbi, svojim centralnim položajem omogućavaju potpunu kontrolu nad kuhanjem. Jednostavno upravljanje nadopunjeno je jednoručnim paljenjem plinskih plamenika dok o njihovoj sigurnosti vodi brigu termički osigurač za automatsko isključivanje plina.

Rešetke od lijevanog željeza

Rešetke od lijevanog željeza vode brigu o većoj stabilnosti i estetskom izgledu plinske ploče za kuhanje. Zbog materijala iz kojega su izrađene posebno su trajne i otporne na najviše temperature.

Elektronski programatori s upravljanjem na dodir

Retro pećnice Gorenje odlikuju inovativni elektronski programatori sa senzorima. Upravljanje na dodir omogućava određivanje trajanja vremena pečenja i odabir prave temperature što se može pratiti na preglednom zaslonu kroz cijeli proces pečenja. Kada je pečenje završeno, oglasi se zvučni signal. Površina inovativnog elektronskog programatora potpuno je glatka i stoga jednostavna za čišćenje. Novi elektronski programatori omogućuju korisniku jednostavno upravljanje!

HomeMADE pećnica.

Jedinstvena novost prema uzoru na krušne peći! Izuzetni oblik unutrašnjosti pećnice sa zaobljenim stropom i zaobljenim rubovima stranica omogućava iznenađujuće učinke krušne peći! Inovativno konstrukcijsko rješenje novih ugradbenih pećnica Gorenje s promišljenim smještajem grijača provjereno omogućava vrhunske rezultate pečenja. Zaobljene linije rubova na zadnjoj stijeni i zaokruženi strop omogućavaju najučinkovitije usmjeravanje vrućeg zraka po cijeloj pećnici a time i ravnomjernu zapečenost. Zato su jela istovremeno sočna i hrskava, kruh mekan s odgovarajuće zapečenom koricom a mnoga najomiljenija jela onakva kakva smo oduvijek željeli. Novi pristup gurmanskim užitcima plod je višegodišnjih istraživanja i ispitivanja razvojnih inženjera Gorenja i suradnje s uglednim institutima. Jedinstvena novost s blagom primjesom drevne mudrosti! ]]>