Keramika Modus na sajmu Viroexpo 2014

Na početku nove poslovne godine hrvatske keramičke pločice najprije se predstavljaju hrvatskom tržištu! Keramika Modus izlaže na 19. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2014, koji se od 24. do 26. siječnja održava u Virovitici (Vukovarska 13). Sajam je ove godine okupio 782 izlagača iz 25 zemalja svijeta, a zemlja partner je Kraljevina Nizozemska.

Tijekom dana održavanja radno vrijeme sajma je od 9 do 19 sati, a cijena ulaznice je 10,00 kn. Osim što će moći razgledati ponudu pločica Keramike Modus, čiji se štand nalazi u središnjem dijelu hale 2, svi koji odluče doći na ovaj tradicionalni sajam moći će degustirati domaće proizvode, upoznati se sa starim obrtima i uživati u bogatom popratnom programu sajma, kao i besplatnom Internetu. U okviru sajma otvorena je i izložba „Domaći krajolici – Hrvatska u Europi“ u Gradskom muzeju Virovitica.

„Tijekom tradicionalnog nastupa Keramike Modus na sajmu Viroexpo 2014, koji je u velikoj mjeri orijentiran potrošačima, posjetitelji štanda imat će priliku upoznati se s našim najaktualnijim kolekcijama keramičkih pločica – Allure, Madielle, Sabuni, Olimpia i Stone. Gradite li ili preuređujete svoj dom, pozivamo vas da iskoristite priliku za povoljnu kupovinu pločica! Naime, svaki posjetitelj može na našem štandu preuzeti letak s kojim, u razdoblju od 24. siječnja do 1. veljače, ostvaruje 10% popusta na kupnju pločica u 1. klasi u maloprodajnoj trgovini Keramike Modus u sklopu tvornice u Orahovici, na adresi Vladimira Nazora 67“, izjavila je Mirjana Kožić, PR Keramike Modus.

Program stručnih predavanja i kulturno-zabavnog programa možete preuzeti na službenoj internetskoj stranici sajma na adresi www.viroexpo.hr

KERAMIKA MODUS – Najljepša u kupaonici!

Kolekcije keramičkih pločica i proizvoda za ugradnju keramike proizvođača Keramike Modus možete pronaći u svim bolje opremljenim trgovinama keramike, sanitarija i kupaonske opreme, kao i specijaliziranim trgovačkim lancima diljem Hrvatske i regije.

Kontakt za dodatne upite i informacije o proizvodima info@keramika-modus.com

www.keramika-modus.com