MD profil baucentar – Extra cijene!!

MD profil baucentar je za svoje kupce osigurao bogatu ponudu peći, kamina i štednjaka, a u mogućnosti ste kupiti i peći na pelet, sustave centralnog grijanja s kaminom te ugradbene kamine. Ugradbeni kamini su idealno rješenje za one koji vole moderno i elegantno uređene prostore. Stoga, potražite svoje rješenje grijanja za ovu zimu u jednom od prodajnih centara MD profil baucentra.

Iz aktualne ponude izdvajamo:

  • Keramička pločica Venere 34×34 cm,  34,99 kn/m2
  • Vratno krilo Ksantos Primo, bijelo  239,99 kn
  • Laminat hrast 34,99 kn/m2
  • Parket hrast rustik  139,99 kn/m2
  • Opločnik Colibri sivi, glatki 300x300x60  79,50 kn/m2

Ako gradite, renovirate ili opremate onda su prodajni centri MD profil baucentra u Zagrebu, Osijeku, Đakovu, Slavonskom Brodu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku idealne adrese  kako za kupovinu, tako i za pronalazak ideja za uređenje. Ukoliko zbog ograničenosti prostora neki artikl nije dostupan u pojedinom prodajnom centru, u mogućnosti ste naručiti ga u dogovoru s prodajnim savjetnicima.

Za sve dodatne informacije i savjetovanje možete se obratiti na prodaja@mdprofil.hr ili na besplatni info telefon 0800 8001.

MD profil baucentar ponuditi će Vam i savjetovanje o izboru i primjeni materijala, dostavu na svako gradilište, povoljnu kupovinu uz primjenu MD PROFI CARD kartica za veleprodajne i maloprodajne kupce te mnoge druge pogodnosti.

Podsjećamo Vas i na mogućnost jednostavne kupovine putem 1. građevinskog webshopa www.mdprofil.com/webshop

Pratite akcijske ponude na web stranici www.mdprofil.com ili putem  društvenih mreža Facebook-a i Twitter-a.