Michael Widmann iz PKF Hotel Consulting Group sudjelovat će na REXPO forumu

Prilikom posjeta sajmu MIPIM u Cannesu, predstavnici sajma REXPO susreli su se s Widmannom koji je izrazio podršku sajmu REXPO. „ Izuzetno mi je drago što ću sudjelovati na sajmu REXPO, ili kako ga volim nazvati mali MIPIM za Jadransku regiju. Zemlje Jadranske regije svakako se bude, a svaki novi posjet internacionalnih stručnjaka na području investicija objašnjava da potencijal za ulaganje u regiju raste. Kako na obali tako i u glavnim gradovima zemalja regije vidi se potreba za usavršavanjem hotela kako bi ugostili još veći broj posjetioca te promijenili izgled gradova obogaćujući istovremeno njihov društveni život’’, naglasio je Widmann.

PKF Hotel Consulting Group svoje uspješno hotelsko savjetovanje temelji na duboko utemeljenom tržišnom znanju. PKF tim kvalificiranih stručnjaka pokriva financiranje hotela i nekretnina, njihov razvoj, arhitekturu, poslovanje, marketing, računovodstvo, oporezivanje i pravna pitanja. Osim toga, PKF je uspostavio mrežu strateških partnera te je podržan od strane kompetentnog istraživačkog tima i jedne od najobuhvatnijih baza u industriji (koja sadrži podatke iz cijelog svijeta iz nekoliko desetljeća) čime pružaju jedinstven uvid u sve aspekte hotelskog poslovanja.

S više od 500 računovodstvenih i 20 specijaliziranih hotelskih konzultantskih ureda, PKF pruža globalnu prisutnost i jedinstvenu usredotočenost na ugostiteljsku industriju. Nakon radnog iskustva u gotovo svim većim hotelskim tržištima širom svijeta te podrške od strane ureda u više od 100 zemalja, PKF kombinira lokalni know-how s međunarodnim pogledom na hotelsko tržište. Tijekom godina, PKF-a konzultanti su bili ključni za uspjeh brojnih visoko profiliranih turističkih projekata u Africi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Aziji i Pacifiku, Europi i Bliskom Istoku.

www.rexpo.hr