Najljepša okućnica obitelji Migles

BELI MANASTIR– U organizaciji Turističke zajednice Grada Belog Manastira, svake se godine već tradicionalno održava ekološko-edukativna akcija pod nazivom “Volim svoj grad”.

Akcija je provedena u Gradu i prigradskim naseljima, a ocjenjivani su najljepši ugostiteljski objekti, najljepše okućnice i najljepši balkoni. Tako je u Gradskom poglavarstvu, gdje je i održana dodjela nagrada, prvo mjesto za najljepši ugostiteljski objekat osvojio caffe bar “Candy” , za najljepšu okućnicu nagrađena je Zlata Migles iz Belog Manastira, dok je za najljepši balkon nagradu dobila Ana Lukić, također iz Belog Manastira.

Direktorica TZ Belog Manastira, Janja Čeliković ističe kako su se i ove godine baranjci potrudili oko uređivanja svojih domova, i da je konkurencija bila jaka, jer, kaže, svaka je kuća lijepa na svoj način, pa je komisija imla iznimno težak zadatak odabrati najljepšu. Dodaje da je veseli saznanje da ipak živimo u osvještenom ekološkom duhu. Autor: D.TASLIDŽIĆ Izvor: Gals Slavonije www.glas-slavonije.hr