NOVI PROGRAM KUHINJA MARLES

GORENJE – Pored kuhinja s robnim znakom Gorenje proizvodimo i tržimo i kuhinje s robnim znakom Marles.

1. KUHINJE SELENE Obitelj kuhinja modernog izgleda, izrađena od kvalitetnog materijala u sjajnoj izvedbi. U sjaju bijele, crvene, sive boje i boje egzotičnog drva macasser odražavaju se trodimenzionalni aluminijasti rubnici te velike aluminijske ručke. Sve varijante boja mogu se međusobno proizvoljno kombinirati. Sjajne kuhinje omogućavaju užitke u igrama svjetlosti.

2. SIBILA APRICOT Modernost kuhinje naglašavaju kombinacija boje marelice i sive boje te dodaci koji izgledom brezovog drva unose u kuhinju nove inspiracije. Dopunjuju ju inovativne udobne aluminijske ručke i okviri.

3. ANAIA Svjetle primjese javorovog drva zajedno sa zelenim odsjajima staklenih površina tvore novu, prirodnu svježinu kuhinje. Kombinacija različito oplaštenih vrata u javorovoj ili crem-boji, kako kod gornjih tako i kod donjih elemenata, dinamizira izgled kuhinje. Inovativno oblikovane aluminijske ručke upete su u polukružne udubine.

4. DIONA Rustikalna kuhinja, koja je svoju inspiraciju našla u bojama svijetlog javora i raskošne mjedi, budi osjećaj domaće atmosfere i topline. Vrata s naglašenim okvirima i strukturom okomitih crta, masivni rubovi, otvoreni elementi i prozirna vrata s umetnutim aluminijastim letvama tvore dojam raskoši. Skladnost kuhinje dopunjuje velika i masivna kuhinjska napa te klasične ručke s novim, modernijim naglascima.

5. TAJDA Kuhinja spada u nižu – Optimalnu klasu. U kombinaciji izgleda trešnjevog drva i nježne pastelne boje, prostor se zažari toplinom i razigranošću.

NOVOSTI – FUNKCIONALNI DODACI KUHINJA MARLES

Veliki je korak učinjen u funkcionalnom dopunjavanju kuhinja Marles. ▪ Novost su ladice s metalnim, sakrivenim vodilicama koje omogućavaju potpuno izvlačenje ladice dubine 500 mm, mogućnost skidanja prednjie strane ladice za lakše čišćenje i ublaživači za tiho i meko zatvaranje ladica. ▪ Visoke ladice smo opremili pregradcima s promišljenom unutrašnjom podjelom koji skrbe za bolju uređenost ladice. ▪ Inovativno podizno otvaranje vrata visećih ormara s jednostrukim ili preklopivim vratima olakšava pristup sadržaju na policama. ▪ Novost je ormar s mrežama za ugradnju posude za umivanje gdje je gornja ladica u žičanoj izvedbi a donja je namijenjena za koš za odvojeno prikupljanje otpada. ▪ Ublaživanje vrata omogućavaju ublaživači vrata na principu amortizera koji su namijenjeni mekom i nečujnom zatvaranju. ▪ Aluminijski obrubi radnih ploča su izvanredna dopuna svih modernih kuhinja. ▪ Aluminijske noge za otvoreno podnožje raznih visina omogućavaju nove mogućnosti postavljanja kuhinja.

]]>